



به گزارش خبرنگار تابان تربت، محمدرضا میرزاده ظهر امروز در نشست هم اندیشی و آموزشی با اعضای شوراهای اسلامی منطقه تربت حیدریه افزود: گاهی در روند تصویب قوانین برای رفاه حال شهروندان، اعضای شورا یا شهرداران تحت فشار مسوولان دستگاه های اجرایی قرار می گیرند که ما توصیه می کنیم بدون توجه به این فشارها وظیفه قانونی خود را انجام بدهند.
وی در بخش دیگری با انتقاد از شورای اسلامی شهر تربت حیدریه به دلیل به تصویب نرساندن احداث حداقل یک باب پارکینگ عمومی تا کنون در این شهر، گفت: وجود پارکینگ برای تربت حیدریه بسیار ضروری است.
میرزاده اظهار کرد: شوراهای اسلامی موظف هستند درآمدهای شهرداری را از هر بخش را در همان بخش هزینه کنند و یکی از وظایف ما در بازرسی نظارت بر همین تحصیل درآمدها و شیوه های هزینه کرد آن است.
معاون استاندار و فرماندار تربت حیدریه گفت: بهترین و موثرترین مصوبات شوراها اگر به دست یک شهردار خوب اجرا نشوند، نتایج آن ناقص می ماند، از طرفی دستگاه های اجرایی نباید شوراهای اسلامی را رقیب خود بدانند و باید در سایه تعامل و همکاری دو طرفه نسبت به رفع مشکل شهروندان اقدام کنند.
وی در بخش دیگری با انتقاد از حاکمیت فضای حزب بازی در کشور، اظهار کرد: یکی از آفت های بزرگی که اکنون با آن مواجه هستیم قضاوت کردن رفتار مسوولان بر اساس عضویت آن ها در یک حزب و گروه است، لذا بر این اساس خدمت افراد بدلیل عضویت در حزب رقیب نادیده گرفته می شود و اگر بر فرض یکی از اعضای حزب ما مرتکب هر اشتباهی بشود، آن را نادیده می گیریم.
وی بهترین شیوه رفتاری را شفاف سازی و شفاف گویی دانست و افزود: به شکلی باید رفتار کنیم که همواره خداوند را ناظر بر اعمال خود بدانیم.
ئر این جلسه آموزشی اعضای شوراهای اسلامی شهرهای تربت حیدریه، کدکن، رباط سفید، بایگ، زاوه، مه ولات، شتخوار، خواف، سلامی خواف، نشتیفان خواف، شنگان خواف و جنگل حضور داشتند.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید