کد خبر : 18333
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۹ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۱

رئیس شورای شهر:

مردم تربت حیدریه شهردار بومی و کار آمد می خواهند

مردم تربت حیدریه شهردار بومی و کار آمد می خواهند

به گزارش خبرنگار تابان تربت، نادر سلیمانی در نشست شورای اسلامی شهر تربت حیدریه که با حضور 2 کاندیدای بومی تصدی شهرداری برگزار شد، اظهار کرد: اولویت اصلی و دغدغه شورای شهر انتخاب شهردار است و آنچه همشهریان در درخواست های خود مطرح می کنند انتخاب شهرداری بومی، توانمند و کارآمد است.   وی تصریح

به گزارش خبرنگار تابان تربت، نادر سلیمانی در نشست شورای اسلامی شهر تربت حیدریه که با حضور 2 کاندیدای بومی تصدی شهرداری برگزار شد، اظهار کرد: اولویت اصلی و دغدغه شورای شهر انتخاب شهردار است و آنچه همشهریان در درخواست های خود مطرح می کنند انتخاب شهرداری بومی، توانمند و کارآمد است.

 

وی تصریح کرد:  در بین نامزدهای شهرداری تربت حیدریه افراد بومی و غیر بومی حضور دارند و در حال بررسی و رایزنی با این گزینه ها هستیم، هر چند برخی افراد بومی تمایلی به قبول این مسولیت ندارند، اما امیدواریم با وحدت و همدلی که بین اعضا وجود دارد در آینده‌ای نزدیک با یک رای حداکثری به گزینه مد نظر برسیم.

 

رئیس شورای شهر تربت حیدریه تاکید کرد: تمام تلاش اعضای شورای اسلامی بر این است تا در یک فرصت مناسب و با رایزنی های متعدد با گزینه های بومی و غیر بومی، تصدی شهرداری تربت حیدریه را به یک نیروی با تجربه و کار آمد بسپارند.

 

وی خاطر نشان کرد: شورای شهربا تعامل، وحدت و هماهنگی باید به سمت رضایتمندی شهروندان حرکت کند و این مهم با توسعه و در آمد پایدار شهری محقق می شود.

 

سلیمانی اظهار داشت: در برنامه ریزی ها و نظارت ها باید عدالت و قانون مداری مد نظر باشد تا از تبعیض و بی برنامه گی پرهیز شود.

 

رئیس شورای اسلامی شهر تربت حیدریه، مشارکت همه جانبه مردم در توسعه و آبادانی را از ضروریات شهری آباد برشمرد و افزود: همکاری مردم و دستگاههای اجرائی با شهرداری توسعه شهر را فراهم می کند.

 

در این نشست آقایان محمد صادق مجتهدی و امیر دانش دو تن از کاندیداهای بومی تصدی شهرداری برنامه ها و رزومه کاری خود را ارائه کردند.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.