بدون نظر
 
با اعتراض مالکین قنوات:
لایروبی قنات آب شرب شهر کدکن متوقف شد
تاریخ انتشار : ۳۰ مرداد ۱۳۹۶ در ۴:۵۳ ق.ظ
 
اعتراض مالکین قنوات بخش کدکن از توابع تربت حیدریه باعث توقف لایروبی چشمه قنات اصلی آب شرب این شهر شد.

به گزارش خبرنگار تابان تربت، مالکین قنات کدکن در خصوص لایروبی قنوات این بخش، صبح امروز با حضور تجمع در محل دفتر امام جمعه این شهر نسبت به عملکرد اداره آبفای کدکن در خصوص لایروبی چشمه آب شرب به طول 270 متر اعتراض کردند.

 
مالکین قنات کدکن مدعی هستند این لایروبی در میزان آب قنوات تاثیر گذاشته و این امر باعث کم شدن دبی آب قنات اصلی کدکن شده و این در حالی است که این لایروبی تنها در دبی آب قنات اصلی کدکن تاثیر نمی گذارد و بلکه مشکلات دیگری را نیز پدید خواهد آورد.

 

رودخانه کدکن حدود هفت قنات دارد که تعداد کل مالکین قنوات کدکن بیش از 700 نفر می شوند، لذا با این تفاسیر لایروبی چشمه قنات آبفای کدکن تاثیری زیادی در میزان برداشت دبی آب قنوات کدکن دارد و مالکین از اداره آبفای این شهر درخواست کردند تا ادامه کار را متوفق کند.

 
محمد رضا ابراهیمی رئیس اداره آبفای کدکن در این خصوص اظهار داشت:  جهت جلوگیری از ضرر و زیان به سایر قنوات کدکن فعالیت لایروبی قنوات را متوقف کرده و  جهت تقویت قنوات کدکن با پیگیری، همکاری، همیاری و نظارت مالکین نسبت به احداث سد خاکی و یا هر طرح تقویت کننده دیگر اقدام خواهیم کرد.

 

بخش کدکن با 17 روستا و جمعیتی در حدود 14 هزار نفر، با وسعت تقریبی 800 کیلومتر مربع در 65 کیلومتری شمال غربی مرکز شهرستان تربت حیدریه واقع است.

 

انتهای پیام/

 

 

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
قافله جاماندگان اربعین حسینی به روایت تصویر پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تربت‌حیدریه+فیلم هزینه‌های غربالگری بیماران با حمایت خیران کاهش می‌یابد پایمردی زائران اربعین ادامه دهنده راه شهداست ۷۰ درصد موقوفات منطقه تربت‌حیدریه ثبت شده‌است انسداد مرزهای شرق کشور با سرعت در حال پیشرفت است حمل‌ونقل عمومی تربت‌حیدریه هوشمندسازی می‌شود تمام شبکه فشار ضعیف تربت‌حیدریه تا پایان سال خودنگهدار می‌شود آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن ضروری است توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در حال انجام است  بهره‌برداری از بخش‌های بازسازی‌شده بیمارستان ارتش در تربت‌حیدریه رسانه‌ها افسران جنگ نرم هستند/ دستورالعمل جدید برای تعامل مدیران با خبرنگاران ابلاغ شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort