بدون نظر
 
استاد علوم سیاسی دانشگاه:
نتیجه اعتماد به آمریکا کودتای 28 مرداد و بازگشت طاغوت را رقم زد/کودتای 28 مرداد سناریوی انگلیسی، آمریکائی بود
تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۳۹۶ در ۶:۰۷ ق.ظ
 
استاد علوم سیاسی دانشگاه گفت: مصدق با بی اعتنایی به آیت الله کاشانی و اعتماد به سیاستمداران آمریکائی، کودتای نکبت بار 28 مرداد و بازگشت طاغوت به ایران را رقم زد.

حسین محمدی در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت، اظهار کرد: پس از قیام مصدق و آیت الله کاشانی در پی ملی شدن صنعت نفت در سال 1329 حکومت ایران به دست ملی گراها افتاد و عملا طاغوت در ورطه نابودی قرار گرفت و شاه از ایران رفت.

 

وی تصریح کرد: سیاستمداران آمریکائی که همه چیز را از دست رفته می دیدند با نزدیک شدن به مصدق و تحریک وی مبنی بر انجام امور کشور بدون مشورت با آیت الله کاشانی، در واقع حرکت استبدادی و استعماری خود را برای بازگشت به کشور و کسب منافع را آغاز کردند.

 

این تحلیگر مسائل سیاسی با بیان اینکه مصدق بدون توجه به علما و روحانیت مبارزآن زمان تحت نفوذ و تزویر ایالات متحده قرار گرفت، افزود: نتیجه این اعتماد و پرهیز از جامعه دینی آن شد که امریکائی ها برای بدست گرفتن قدرت و بازگشت شاه به ایران کودتائی را طراحی کنند تا قدرت را مجدد به خاندان پهلوی بازگرداند.

 

استاد علوم سیاسی دانشگاه، کودتای 28 مرداد را یک سناریوی انگلیسی و آمریکائی عنوان کرد و گفت: استعمار خبیث انگلیس طراح اصلی این کودتا بود تا با کمک مسشتاران آمریکائی شاه برکنار رفته را دوباره به قدرت بازگردانند، لذا ساعت 24 شب رمز کودتا توسط رادیو BBC اینگونه اعلام شد که  اکنون دقیقا ساعت 12 شب است و در واقع کلمه دقیقا رمز کودتا لقب گرفت.

 

محمدی، همه این اتفاقات را درسی برای ملت و مسئولان جمهوری اسلامی ایران دانست و افزود: مصدق به امریکا اعتماد کرد و نتیجه اش را دید، ما هم در چهار سال گذشته در موضوع برجام با اعتماد به امریکا و متحدانش صنعت هسته ای کشور را فلج کردیم تا شاید بخشی از توافقات طرفین محقق شود، اما برای چندین بار شاهد نقض عهد از سوی آمریکا هستیم و متحدان اروپائی این کشور نیز روزه سکوت گرفتند و عملا از این سیاست های خصمانه دفاع می کنند.

 

وی بیان کرد: مصدق فریب وعده های آمریکا را خورد بدان معنا که قرار بود با بازگشت شاه مخلوع به ایران وی همچنان نخست وزیر بماند اما با روی کار آمدن پهلوی بلافاصله مصدق از قدرت خلع و به زندان افتاد.

 

استاد علوم سیاسی دانشگاه اظهار کرد: تاریخ ثابت کرده که آمریکا دشمن شماره یک ملت و نظام اسلامی ایران است و این دشمنی را با انواع ترفند ها در عرصه های نظامی، سیاسی، اقتصادی، تهاجم فرهنگی و بین المللی بکار بسته تا شاید راه عزتمندانه ملت ایران را منحرف کند، اما مردم قهرمان و با بصیر ایران با علم به این دشمنی همچنان بر ارمانها و اهداف نظام استوار هستند.

 

وی گفت: سیاستمداران ایالات متحده اکنون به مانند مار زخمی هر لحظه از شبانه روز با انواع توطئه ها و ترفندهای مختلف به دنبال ورود به خاکریز جمهوری اسلامی ایران هستند تا منافع از دست رفته خود را تصاحب کند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
ارتش و سپاه بازوی نظام اسلامی هستند امنیت و آسایش مردم خط قرمز حاکمیت است شهید برونسی میراثی ماندگار برای نسل‌ها نیروگاه ۳۲۰ کیلوواتی در تربت‌حیدریه به شبکه برق متصل شد بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort