



به گزارش خبرنگار تابان تربت، حجت الاسلام محمدرضا عصمتی صبح امروز در مراسم گرامیداشت آزادگان منطقه تربت حیدریه اظهار کرد: ایمان و اعتماد به خدا و صبر در راه این اعتماد، دو عامل اصلی موفقیت امت های اسلامی در برابر مستکبران است که می توانند به استناد آن از تحت سلطه ظالمان رهایی یابند.
وی افزود: ایمان بدون صبر اثر چندانی بر انسان و ملت ها ندارد، لذا گرامیداشت سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی باید بیانگر این باشد که در برابر سختی ها و مشکلات و مبارزه دائم با مستکبران همچنان استوار هستیم.
رئیس حوزه علمیه مرحوم هراتی خاطر نشان کرد: تفکر و روحیه صبر و مقاومت و مبارزه با استکبار باید در نسلهای آینده نظام منتقل شود تا انقلابی که پیش نیاز برپائی حکومت عدل الهی است به قله های سعادت برسد.
امام جمعه تربت حیدریه بیان داشت: انتقال پیام صبر و ایستادگی آزادگان که در لحظات اسارت با وجود تمام سختی ها و شکنجه ها خم به ابرو نیاورده و در برابر دشمن بعثی مقاومت کردند می تواند عزت، اقتدار و امنیت را برای انقلاب اسلامی تضمین کند.
کاروان نمادین اسرا متشکل از 240 آزاد سرافراز منطقه تربت حیدریه در سالروز ورود به میهن اسلامی، مسیر شهرک ولی عصر(عج) تا میدان مرکزی را طی کرده و مورد استقبال مردم قرار گرفتند.
مراسم گرامیداشت آزادگان منطقه تربت حیدریه با حضور خانواده ها تا ظهر امروز در آستان مقدس احمدالرضا(ع) با برنامه های فرهنگی، ورزشی ادامه دارد.
منطقه تربت حیدریه شامل؛ شهرستانهای تربت حیدریه، مه ولات، رشتخوار و زاوه 240 آزاده دارد که 141 نفر آنان متعلق به شهرستان تربت حیدریه است.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید