بدون نظر
 
امام جمعه تربت حیدریه:
جاهلیت مدرن به سرکردگی آمریکا به دنبال بردگی و استعمار بشریت است/ کوچکترین تعرضی به کشور ایران، متجاوز را تا حد نابودی پشیمان خواهد کرد
تاریخ انتشار : ۰۱ خرداد ۱۳۹۴ در ۱۰:۳۰ ق.ظ
 
امام جمعه تربت حیدریه گفت: جاهلیت مدرن به سرکردگی امریکا و مزدوری ال سعود و شیوخ فاسد عرب به دنبال بردگی و استعمار بشریت است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تابان تربت، حجت الاسلام مهدی شریعتی تبار در خطبه های امروز نماز جمعه تربت حیدریه اذعان کرد:جاهلیت مدرن امروز از جاهلیت قبل از اسلام بسیار بدتر است و عزت مسلمانان جهان را خدشه دار کرده است.

 

وی افزود: جاهلیت قبل از اسلام خونریزی و جنگ را در ماههای حرام ممنوع می دانست اما ال سعود وحشی از عرب جاهل قبل از اسلام بدتر کرده و زنان و کودکان بی گناه یمنی را به خاک و خون می کشد.

 

شریعتی تبار با اشاره به تهدیدات اخیر مقامات امریکائی مبنی بر حمله نظامی به ایران افزود: دشمنان نظام اسلامی بدانند که کوچکترین تعرضی به کشور ایران، متجاوز را تا حد نابودی پشیمان خواهد کرد.

 

خطیب جمعه تربت حیدریه اظهار کرد: ملت ایران برای دفاع از آرمانهای امام و شهدا به مکتب و اندیشه حسینی نیازمند است و با این مکتب می تواند سیر تکاملی خود را تا رسیدن به قله نهایی بپیماید.

 

وی با تیریک اعیاد شعبانیه و ولادت امام حسین(ع) اذعان کرد: پاسداران انقلاب اسلامی ایران با تفکر و اندیشه حسینی در همه عرصه ها حافظ عزت و اقتدار کشورهستند.

 

امام جمعه تربت حیدریه با اشاره به اینکه در منطق حسینی شکست معنایی ندارد افزود: برای اینکه بخواهیم از عزت و اقتدار کشور در همه عرصه ها دفاع کنیم باید تفکر و اندیشه و راه و منش حضرت سید الشهدا(ع) مد نظر قرار گیرد.

 

آئین عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته تربت حیدریه بمناسبت سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین آزادسازی خرمشهر قهرمان در سالن امام علی(ع) دانشگاه آزاد برگزار شد.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
مساجد از کارکرد اصلی خود فاصله گرفته‌اند  قافله جاماندگان اربعین حسینی به روایت تصویر پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تربت‌حیدریه+فیلم هزینه‌های غربالگری بیماران با حمایت خیران کاهش می‌یابد پایمردی زائران اربعین ادامه دهنده راه شهداست ۷۰ درصد موقوفات منطقه تربت‌حیدریه ثبت شده‌است انسداد مرزهای شرق کشور با سرعت در حال پیشرفت است حمل‌ونقل عمومی تربت‌حیدریه هوشمندسازی می‌شود تمام شبکه فشار ضعیف تربت‌حیدریه تا پایان سال خودنگهدار می‌شود آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن ضروری است توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در حال انجام است  بهره‌برداری از بخش‌های بازسازی‌شده بیمارستان ارتش در تربت‌حیدریه
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort