نماینده تربت حیدریه خبر داد
طرح دو بانده شدن محور تربت حیدریه-سه راهی جنگل امسال به انجام می رسد

سعید باستانی در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت، اظهار کرد: عملیات اجرائی پروژه دو بانده شدن محور تربت حیدریه تا سه راهی چنگل به طول 10 کیلومتر و با اعتبار 200 میلیارد ریال توسط ایمیدرو و وزارت راه و شهرسازی به صورت مشترک به انجام می رسد. وی افزود: مطالعات این طرح
سعید باستانی در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت، اظهار کرد: عملیات اجرائی پروژه دو بانده شدن محور تربت حیدریه تا سه راهی چنگل به طول 10 کیلومتر و با اعتبار 200 میلیارد ریال توسط ایمیدرو و وزارت راه و شهرسازی به صورت مشترک به انجام می رسد.
وی افزود: مطالعات این طرح برای پنج کیلومتر نخست از خروجی تربت حیدریه انجام و اعتبارات لازم تامین و طرح در مرحله پیمانکاری است و با مشخص شدن پیمانکار عملیات اجرائی آن به زودی انجام می شود.
سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه مطالعات تکمیلی برای ادامه مسیر تا سه راهی جنگل تا پایان مردادماه به اتمام می رسد، افزود: پس از اتمام فاز نخست این پروژه و تکمیل پنج کیلومتر اولیه، احداث پروژه تا سه راهی جنگل ادامه خواهد یافت.
با توجه به ترانزیتی بودن مسیر تربت حیدریه به خواف و رفت و آمد روزانه کارکنان شهرستان های همجوار از این مسیر و همچنین عدم استاندارد جاده ای، سالانه سوانح رانندگی و حوادث ناگوار منجر به فوت تعدادی از هموطنان شده بود که با اجرای طرح دو بانده شدن محور تربت حیدریه تا سه راهی جنگل در مرحله اول، بخشی از این سوانح کاهش خواهد یافت.
انتهای پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰