بدون نظر
 
فرماندار تربت حیدریه:
قوانین مالیاتی زمینه پنهان کاری مودیان را فراهم کرده است
تاریخ انتشار : ۱۵ تیر ۱۳۹۶ در ۱۱:۴۰ ق.ظ
 
معاون استاندار و فرماندار ویژه تربت حیدریه بر اصلاح نظام مالیاتی کشور تاکید کرد و گفت: قوانین مالیاتی حال حاضر کشور زمینه پنهانکاری و دور زدن مودیان را فراهم کرده و باعث فرار مالیاتی افراد شده است.

به گزارش خبرنگار تابان تربت، احمد علی موهبتی ظهر امروز در جمع فعالان اقتصادی تربت حیدریه اظهار کرد: شهروندان مرفه و بالانشین تربتی در شهر خود با خودروهای مدل پائین تردد و در خانه های محقر زندگی می کنند و این در حالی است که این افراد از تمول مالی بسیار بالایی برخوردار بوده  و این اقدام آنها در پی فرار مالیاتی است.

 

وی از ساختار مالیاتی کشور انتقاد کرد و گفت: قوانین مالیاتی کشور به گونه ای برنامه ریزی شده که ملاک اخذ مالیات حال ظاهری افراد است و همین باعث فرار مالیاتی بسیاری از مودیان شده است.

 

معاون استاندار و فرماندار ویژه تربت حیدریه بر اصلاح نظام مالیاتی کشور تاکید کرد و گفت: قوانین مالیاتی حال حاضر کشور زمینه پنهانکاری و دور زدن مودیان را فراهم کرده و باعث فرار مالیاتی افراد شده است.

 

موهبتی تصریح کرد: دشمن پس از ناکامی در 8 سال جنگ تحمیلی با شبیخون فرهنگی و تحریم های ظالمانه اقتصادی قصد به زانو در اوردن نظام اسلامی را داشت، اما هنوز به اهداف خود نرسیده است.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
قافله جاماندگان اربعین حسینی به روایت تصویر پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تربت‌حیدریه+فیلم هزینه‌های غربالگری بیماران با حمایت خیران کاهش می‌یابد پایمردی زائران اربعین ادامه دهنده راه شهداست ۷۰ درصد موقوفات منطقه تربت‌حیدریه ثبت شده‌است انسداد مرزهای شرق کشور با سرعت در حال پیشرفت است حمل‌ونقل عمومی تربت‌حیدریه هوشمندسازی می‌شود تمام شبکه فشار ضعیف تربت‌حیدریه تا پایان سال خودنگهدار می‌شود آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن ضروری است توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در حال انجام است  بهره‌برداری از بخش‌های بازسازی‌شده بیمارستان ارتش در تربت‌حیدریه رسانه‌ها افسران جنگ نرم هستند/ دستورالعمل جدید برای تعامل مدیران با خبرنگاران ابلاغ شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort