



امید رجبی جانشین دادستان عمومی و انقلاب تربت حیدریه در حاشیه اجرای این حکم در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت، اظهار داشت: در راستای اجرای مجازات علنی حدود الهی دو نفر از محکومین سابقه دار ساکن یکی از روستاهای بخش مرکزی این شهرستان که در مردادماه سال 1393(ماه رمضان) با شکست شیشه به یک منزل مسکونی وارد شده و یه یک زن تجاوز کردند محکوم به اعدام در ملأ عام شدند.
وی تصریح کرد: پس از شکایت شاکی از متهمان پرونده در شعبه 39 دادگاه کیفری استان خراسان رضوی در تربت حیدریه با حضور وکلا و هیئت حاکمه تشکیل و در نهایت پس از حدود 2 سال و نیم تحقیق و تفحص و ارائه مستندات حکم صادره از دادگاه پدوی به دیوان عالی کشور و سپس با تائید رئیس قوه قضائیه متهمان طبق ماده 224 قانون مجازات اسلامی که قانون گذار زنای به عنف تلقی کرده به اعدام در ملا عام محکوم کرد.
جانشین دادستان ترتب حیدریه تاکید کرد: قوه قضائیه در اجرای برقراری عدالت و نظم اجتماعی و آرامش جامعه هیچگونه مماشاتی با متخلفان و مخلین نظم امنیت عمومی ندارد و احکام صادره را با قاطعیت اجرا خواهد کرد.
این حکم صبح امروز در حاشیه یک سالن ورزشی در نزدیک به محل جرم توسط عوامل قضایی و امنیتی اجرا شد.
جمع زیادی از مردم ضمن تقدیر از دستگاه قضا و نیروی انتظامی خواستار تداوم این رویه به مظور برقراری کامل امنیت و عدالت در جامعه شدند.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید