بدون نظر
 
رئیس دادگستری تربت حیدریه:
کاهش موجودی پرونده ها به کمتر از 200 فقره در شعب دادگستری تربت حیدریه
تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۳۹۶ در ۷:۰۰ ق.ظ
 
رئیس دادگستری تربت حیدریه گفت: با مساعدت های بعمل امده در تامین نیروی انسانی و افزایش شعب جدید، موجودی پرونده های حوزه قضایی دادگستری از 1400 فقره پرونده در هر شعبه به کمتر از 200 پرونده کاهش یافته است.

به گزارش خبرنگار تابان تربت، محمد ابراهیم زاده چناری شب گذشته در دیدار با مدیر کل دادگستری خراسان رضوی اظهار داشت: با مساعدت های بعمل آمده در رفع کمبود نیروی انسانی دستگاه قضا بویژه دادسرا که از 14 نفر به 22 نفر ارتقا یافته و همچنین تشکیل شعب جدید، شاهد کاهش موجودی پرونده ها در هر شعبه و همچنین رسیدگی به کمتر از یکماه هستیم.

 

وی ادامه داد: موجودی پرونده های حوزه قضایی دادگستری از 1400 فقره پرونده در هر شعبه به کمتر از 200 پرونده و همچنین شعب دادسراها از 700 فقره پرونده کیفری به کمتر از 30 پرونده کاهش یافته است.

 

رئیس حوزه قضایی تربت حیدریه با بیان اینکه 80 درصد مراجعات بروز شده، افزود: رسیدگی به پرونده های اجرای احکام انقلاب از 1700 پرونده به 900 فقره و احکام کیفری از حدود 1800 فقره به هزار فقره کاهش یافته و باعث شده تا حدود 80 درصد مردمی که برای رسیدگی به پرونده خود ماهها منتظر هستند بروز رسانی شود.

 

ابراهیم زاده خاطر نشان کرد: با ایجاد دو شعبه جزایی و حقوقی تسریع و رسیدگی به پرونده ها افزایش یافته و این زماندهی به میانگین 28 تا 48 روز رسیده که استاندارد آن 196 روز می باشد.

 

وی موجودی پرونده های قضایی در پایان سال 95 را از 5 هزار و  645 به 3 هزار و 914 فقره کاهش عنوان کرد و گفت: در این راستا مجموع پرونده های مسن و سنواتی حوزه قضایی از سال 92 تاکنون 99 فقره پرونده می باشد.

 

رئیس دادگستری تربت حیدریه از کاهش 5.5 درصدی طلاق در تربت حیدریه نسبت به سال 94 خبر داد و افزود: در این مدت پرونده وارده شورای حل اختلاف نیز از هشت هزار و 405 فقره به هفت هزار و 378 فقره کاهش یافته است.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
قافله جاماندگان اربعین حسینی به روایت تصویر پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تربت‌حیدریه+فیلم هزینه‌های غربالگری بیماران با حمایت خیران کاهش می‌یابد پایمردی زائران اربعین ادامه دهنده راه شهداست ۷۰ درصد موقوفات منطقه تربت‌حیدریه ثبت شده‌است انسداد مرزهای شرق کشور با سرعت در حال پیشرفت است حمل‌ونقل عمومی تربت‌حیدریه هوشمندسازی می‌شود تمام شبکه فشار ضعیف تربت‌حیدریه تا پایان سال خودنگهدار می‌شود آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن ضروری است توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در حال انجام است  بهره‌برداری از بخش‌های بازسازی‌شده بیمارستان ارتش در تربت‌حیدریه رسانه‌ها افسران جنگ نرم هستند/ دستورالعمل جدید برای تعامل مدیران با خبرنگاران ابلاغ شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort