



حسن هانی زاده در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت، اظهار کرد: اقدام اخیر سنای آمریکا نقض آشکار جسم و روح برجام است و از زمانیکه دونالد ترامپ وارد کاخ سفید شده عداوت آشکار از سوی وی و افراطیون امریکا علیه جمهوری اسلامی ایران شدت گرفته است.
وی ادامه داد: فشارلابی آمریکائی صهیونیستی و ارتجاع عرب منطقه علیه ترامپ برای تحت فشار قرار دادن جمهوری اسلامی ایران آغاز شده و به همین جهت دونالد ترامپ دائم طرح تشدید تحریم ها علیه ایران را به مجلس سنا و کنگره ارائه می کند تا قدری از این فشارها کاسته شود.
وی تصریح کرد: اگر شرایط به همین گونه ادامه یابد برجام از سوی مقامات ایالات متحده نادیده گرفته شده و جمهوری اسلامی ایران باید ساز و کار جدیدی را برای این بدعهدی ها ارائه نماید.
تحلیلگر مسائل سیاسی تحریم های جدید مجلس سنای آمریکا را نقض فاحش برجام دانست و گفت: تیم مذاکره کننده و هیئت نظارت بربرجام باید برای کشورهای 1+5 ضرب الاجلی تعیین کند که اگر آمریکا همچنان به تحریم های خود ادامه دهد جمهوری اسلامی ایران به نقطه آغاز قبل از برجام بازگردد.
وی با تاکید بر اینکه برجام از سوی آمریکا نادیده گرفته شده، افزودد: جمهوری اسلامی ایران باید کشورهای اروپائی را تحت فشار قرار داده تا در برابر بدعهدی و نقض برجام آمریکائی ها واکنش نشان داده و مقاومت کنند.
هانی زاده اظهار داشت: در حال حاضر برجام یک توافق دو جانبه بین ایران و آمریکاست، زیرا تاکنون کشورهای آلمان، فرانسه، روسیه و چین در برابر فشارها و باج خواهی ایالات متحده سکوت اختیار کردند لذا ضروری است تا جمهوری اسلامی ایران با ارائه ساز و کار جدیدی ضمن برگشت به دوران قبل از برجام تمام فعالیت های هسته ای خود را از سر بگیرد.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید