



محمد کریمی فرزقی در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت، اظهار کرد: هر چند سال یکبار یکی از آفات محصولات زراعی و باغی طغیان می کند و امسال شاهد گسترش آفت کارادرینا هستیم که نوعی آفت برگخوار است که بین 8 تا 12 نسل دارد.
وی تصریح کرد: این آفت بنا به شرایط جغرافیایی منطقه ممکن است بین 8 تا 12 مرتبه به مزارع چغندرقند و سیب زمینی و سایر نباتات آسیب وارد کند و در صورت بی توجهی کشاورزان خسارت غیر قابل جبرانی را وارد خواهد کرد.
کریمی سطح زیر کشت مزارع چغندر قند در این شهرستان را بالغ بر 3 هزار هکتار عنوان کرد و گفت: بخش عمده این مزارع به آفت کارادرینا دچار شدند و تا کنون همه مزارع در دو مرحله سم پاشی شده و پیش بینی برای مراحل بعدی سم پاشی با جمعیت بالای این آفت انجام شده است.
مدیر جهاد کشاورزی تربت حیدریه تاکیدکرد: آفت کارادرینا مختص چغندرقند نیست و به سیب زمینی کاران جلگه رخ نیز هشدارهای لازم داده شده که نسبت به سم پاشی مزارع خود اقدام کنند.
وی اظهار کرد: این آفت محصولات کشاورزی خصلت برگخواری دارد و چنانچه کشاورزان توجهی به سم زدائی مزارع خود نداشته باشند به تدریج برگ های چغندر قند را از بین برده و مانع رشد این محصول شده و خسارت زیادی به آنان تحمیل می شود.
مدیر جهاد کشاورزی تربت حیدریه به کشاورزان توصیه کرد تنها از طریق توصیه کارشناسان جهاد کشاورزی و خرید سم از مراکز خرید سموم مورد تائید جهاد اقدام نمایند.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید