بدون نظر
 
گزارش
نارضایتی مردم تربت حیدریه از ترمیم غیر اصولی شبکه آبرسانی
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۳۹۶ در ۷:۴۲ ق.ظ
 
مردم تربت حیدریه از نحوه ترمیم غیر اصولی شبکه آبرسانی این شهر ابراز نارضایتی کرده و انتظار دارند با توجه به هزینه ای که در طول یکسال گذشته از محل تبصره 3 پرداخت می کنند حداقل ترمیم جزئی شبکه آبرسانی در معابر اصولی و استاندارد انجام شود.

یکی از شهروندان تربت حیدریه در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت، اظهار داشت: بخش مهمی از شبکه ابرسانی فرسوده شهر تربت حیدریه در طول سال و بخصوص فصل زمستان دچار ترکیدگی شده و علاوه بر اینکه باعث هدر رفت آب و ابگرفتگی معابرشده، افت فشار را نیز به دنبال دارد.

 

علی غلامیان گفت: هر روز در چندین نقطه از شهر شبکه آبرسانی دچار ترکیدگی شده و آسفالت پر هزینه کوچه و معابر را تخریب می کنند اما در نهایت اصلاح محل اسیب دیده غیر استاندارد انجام می شود.

 

وی افزود: در بسیاری از مواقع پیمانکاران شرکت آب و فاضلاب پس از اطلاع از ترکیدگی لوله های آب،  اقدام به آسفالت شکافی کرده و محل آسیب دیده را با تیوب و وسایلی از این دست و به نحو غیر اصولی ترمیم می کنند که با کوچکترین ضربه و یا فشار ماشین آلات،  دوباره به وضع سابق بر می گردد.

 

محسن عباسی دیگر شهروند تربت حیدریه گفت: در بسیاری از اوقات نیروهایی که وظیفه اصلاح و یا ترمیم شبکه آبرسانی را بعهده دارند بین 4 تا 5 ساعت طول می کشد که به محل اعزام می شوند و وقتی که علت تاخیر را جویا می شویم می گویند در محلی دیگر مشغول کار بودیم و یا اینکه تجهیزات به اندازه کافی نداریم.

 

وی بیان داشت: با توجه به اینکه مردم در طول یکسال گذشته مبالغی را از محل تبصره 3 در جهت اصلاح شبکه آبرسانی پرداخت می کنند حداقل انتظار بر این است تا قبل از اصلاح ساختاری شبکه آبرسانی فرسوده، محل های آسیب دیده جزئی را بصورت اصولی و استاندارد ترمیم کنند تا علاوه بر جلوگیری از هدر رفت آب از آسفالت شکافی مجدد که هزینه بالائی دارد پرهیز شود.

 

رئیس شورای اسلامی شهر تربت حیدریه در این خصوص اظهار کرد: برابر آخرین گزارش شرکت آبفای شهری تاکنون مبلغ 30 میلیارد ریال از 48 هزار مشترک واز محل تبصره 3 دریافت شده و تنها نیمی از این مبلغ در نوسازی و اصلاح شبکه آبرسانی هزینه شده و این برای ما قابل قبول نیست.

 

نادر سلیمانی گفت: این موضوع در اولین جلسه رسمی شورای شهر مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت و نتیجه نهایی ان به اطلاع مردم می رسد.

 

وی خاطر نشان کرد: چنانچه هر یک از مشترکین کمتر از 5 متر مکعب آب مصرف کنند باید ماهانه 35 هزار ریال بابت تبصره 3 پرداخت کنند و بیش از 5 متر مکعب در ماه مبلغ 50 هزار ریال مصوب شده است.

 

به گفته مسئولان  حدود 30 درصد شبکه ابرسانی شهر تربت حیدریه فرسوده است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
قافله جاماندگان اربعین حسینی به روایت تصویر پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تربت‌حیدریه+فیلم هزینه‌های غربالگری بیماران با حمایت خیران کاهش می‌یابد پایمردی زائران اربعین ادامه دهنده راه شهداست ۷۰ درصد موقوفات منطقه تربت‌حیدریه ثبت شده‌است انسداد مرزهای شرق کشور با سرعت در حال پیشرفت است حمل‌ونقل عمومی تربت‌حیدریه هوشمندسازی می‌شود تمام شبکه فشار ضعیف تربت‌حیدریه تا پایان سال خودنگهدار می‌شود آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن ضروری است توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در حال انجام است  بهره‌برداری از بخش‌های بازسازی‌شده بیمارستان ارتش در تربت‌حیدریه رسانه‌ها افسران جنگ نرم هستند/ دستورالعمل جدید برای تعامل مدیران با خبرنگاران ابلاغ شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort