بدون نظر
 
مدیر جهاد کشاورزی تربت حیدریه خبر داد
آغاز برداشت گندم از کشتزار های تربت حیدریه/پیش بینی برداشت 32 هزار تن محصول
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۶ در ۶:۴۰ ق.ظ
 
مدیر جهاد کشاورزی تربت حیدریه از آغاز برداشت گندم از سطح زیر کشت 10 هزار و 350 هکتارکشتزار آبی و دیم در این شهرستان خبر داد

محمد کریمی فرزقی در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت، سطح زیر کشت گندم آبی در کشتزارهای تربت حیدریه را 7 هزار و 850 هکتار و گندم دیم را 2500 هکتارعنوان و پیش بینی کرد از این میزان مزارع، حدود 32 هزار تن محصول برداشت و 16 هزار تن تحویل سیلوهای گندم شود.

 

وی سطح زیر کشت گندم ابی در سال گذشته را 8400 تن و گندم دیم را 7 هزار و 120 هکتار عنوان کرد و افزود: از این میزان 31 تن گندم تولید و حدود 15 تن تحویل سیلوهای گندم شد.

 

وی بیان داشت: سطح زیر کشت گندم نسبت به سال قبل کاهش داشته اما با کشت رقمهای گندم پر محصول، تولید افزایش خواهد یافت.

 

کریمی این اقدام را در جهت صرفه جویی و استفاده بهینه از آب و بالا بردن راندمان آبیاری با استفاده از سیستم های تحت فشار و انتقال آب با لوله تا مزرعه خرده مالکین عنوان داشت.

 

کریمی تصریح کرد: امسال حدود 5 هزار هکتار از مزارع گندم آبی ودیم شهرستان دچار سن گندم شده بودند که با اقدامات به موقع کشاورزان و همکاری با کارشناسان جهاد کشاورزی در همه مزارع سن زدگی انجام گرفت.

 

مدیر جهاد کشاورزی تربت حیدریه از امادگی مراکز خرید گندم برای دریافت محصول کشاورزان خبر داد و گفت: مرکز خرید گندم سیلوی فلزی ابتدای راه روستای شیخ ابوالقاسم و شرکت های زیر مجموعه و همچنین سازمان تعاونی روستایی و سیلوی جوانه آریا در جلگه رخ اماده دریافت محصول کشاورزان می باشد.

 

وی قیمت خرید تضمینی امسال را با افت 4 درصد مفید و 2 درصد غیر مفید را 13 هزار ریال عنوان کرد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
ارتش و سپاه بازوی نظام اسلامی هستند امنیت و آسایش مردم خط قرمز حاکمیت است شهید برونسی میراثی ماندگار برای نسل‌ها نیروگاه ۳۲۰ کیلوواتی در تربت‌حیدریه به شبکه برق متصل شد بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort