بدون نظر
 
طی بازرسی از مراکز مواد غذایی انجام گرفت:
کشف 3 تن مواد لبنی فاسد از مرکز توزیع لبنیات در تربت حیدریه
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۶ در ۵:۳۴ ق.ظ
 
بازرسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در پی تشدید نظارت بر مراکز عرضه و توزیع مواد غذایی در اقدامی 3 تن مواد غذایی تاریخ گذشته و فاسد را از یک مرکز توزیع مواد لبنی کشف و ضبط کردند.

به گزارش تابان تربت، کارشناس اداره بهداشت و محیط دانشگاه علوم پزشکی در این خصوص اظهار داشت: در ایام ماه رمضان با تشدید طرح نظارتی و بازرسی های مداوم از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، رستوران ها، مراکز تهیه و توزیع حلیم، مراکز بین راهی و مراکز تهیه و توزیع شیرینی مقادیر زیادی مواد غذایی فاسد و غیر بهداشتی کشف و متخلفان نیز به مراجع قضایی معرفی شده اند.

غلامرضا خوض امید در خصوص محموله 3 تنی مواد غذایی کشف شده گفت: این محموله شامل مواد لبنی است و ارزش ریالی آن بیش از 50 میلیون ریال می باشد.

کارشناس اداره سلامت محیط و حرفه ای از مردم خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را به سامانه 190 (رسیدگی به شکایات و تخلفات بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی) شماره تلفن 52241550 اداره سلامت محیط و حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی گزارش نمایند.

پیش از این، بازرسان بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از ابتدای ماه رمضان 6 تن مواد غذایی فاسد و یا مشکوک به فساد را کشف و 3 مرکز غیر بهداشتی حلیم پزی را در این شهرستان پلمپ کردند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
قافله جاماندگان اربعین حسینی به روایت تصویر پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تربت‌حیدریه+فیلم هزینه‌های غربالگری بیماران با حمایت خیران کاهش می‌یابد پایمردی زائران اربعین ادامه دهنده راه شهداست ۷۰ درصد موقوفات منطقه تربت‌حیدریه ثبت شده‌است انسداد مرزهای شرق کشور با سرعت در حال پیشرفت است حمل‌ونقل عمومی تربت‌حیدریه هوشمندسازی می‌شود تمام شبکه فشار ضعیف تربت‌حیدریه تا پایان سال خودنگهدار می‌شود آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن ضروری است توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در حال انجام است  بهره‌برداری از بخش‌های بازسازی‌شده بیمارستان ارتش در تربت‌حیدریه رسانه‌ها افسران جنگ نرم هستند/ دستورالعمل جدید برای تعامل مدیران با خبرنگاران ابلاغ شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort