بدون نظر
 
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد:
پراکندگی توزیع اعتبارات در حوزه فرهنگ، موازی کاری فرهنگی را بوجود آورده است
تاریخ انتشار : ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ در ۶:۵۶ ق.ظ
 
معاون حقوقی و امور مجلس وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با انتقاد از پراکندگی توزیع اعتبارات در حوزه فرهنگ، از این اقدام بعنوان موازی کاری فرهنگی و به نتیجه نرسیدن بسیاری ازفعالیت های فرهنگی در همه حوزه ها یاد کرد.

سید هادی حسینی صبح امروز در بازدید از پروژه نیمه تمام مجتمع فرهنگی هنری تربت حیدریه در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت، هدف اصلی سفر خود را آمایش سرزمینی و برآورد نیازهای اولویت دار شهرستانها برشمرد و افزود: بر این اساس و طبق درخواست مسئولان شهرستانی نیاز سنجی ها انجام و برای اجرا و ابلاغ اعتبارات سالجاری برنامه ریزی صورت می گیرد.

 

وی تصریح کرد: مجتمع فرهنگی تربت حیدریه در مکان مناسبی جانمایی شده و با توجه به قدمت فرهنگی مردم این دیار و استعدادهایی که وجود دارد نیاز است تا همه این ظرفیت ها در یک مکان مناسب تجمیع و در نشر فرهنگ مردم این سرزمین پرورش یابد.

 

حسینی از توزیع پراکنده اعتبارات در حوزه فرهنگ انتقاد کرد و گفت: با توجه به فعالیت ها و دغدغه فرهنگی بسیاری از نهادهای دیگر تنها یک دوازدهم اعتبارات فرهنگی کشور به وزارت ارشاد اختصاص داده می شود و به همین جهت برخی موازی کاری ها باعث شده تا بسیاری از فعالیت های فرهنگی ابتر بماند.

 

معاون حقوقی وزیر فرهنگ و ارشاد خواستار سه تا چهار برابر شدن بودجه وزارتخانه مطبوعش شد و بیان کرد: فرهنگ تنها به معنی تئاتر، موسیقی و نقاشی نیست، بلکه مجموعه دستاوردهای معنوی و مادی یک ملت و کشور رفتارهای فرهنگی را شامل می شود که برای تامین زیر ساخت های مناسب ضروری است تا برای برنامه ریزی بهتر بخش عمده ای از اعتبارات در یک جا تجمیع شود.

 

نماینده مردم تربت حیدریه گفت: مجتمع فرهنگی هنری تربت حیدریه در سال 86 کلنگ زنی شده و برای تکمیل آن حدود 40 میلیارد ریال اعتبار نیاز است

 

سعید باستانی اظهار کرد: شهرستان تربت حیدریه در اوایل انقلاب دارای دو سینمای بزرگ بود که از شهرهای مجاور برای دیدن فیلم به این شهر مراجعه می کردند اما در حال حاضر سالن سینما در این شهر وجود ندارد

 

وی حوزه فرهنگ را در کنار سایر مسائل مهم کشور بسیار با اهمیت برشمرد و افزود: توجه به حوزه فرهنگی برای صیانت از مسائل فرهنگی کشور، ایمان و اعتقادات مردم و امنیت داخلی حائز اهمیت می باشد.

 

بیش از این مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی از اختصاص 8 میلیارد ریال بودجه برای پروژه فرهنگی هنری تربت حیدریه خبر داده بود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
قافله جاماندگان اربعین حسینی به روایت تصویر پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تربت‌حیدریه+فیلم هزینه‌های غربالگری بیماران با حمایت خیران کاهش می‌یابد پایمردی زائران اربعین ادامه دهنده راه شهداست ۷۰ درصد موقوفات منطقه تربت‌حیدریه ثبت شده‌است انسداد مرزهای شرق کشور با سرعت در حال پیشرفت است حمل‌ونقل عمومی تربت‌حیدریه هوشمندسازی می‌شود تمام شبکه فشار ضعیف تربت‌حیدریه تا پایان سال خودنگهدار می‌شود آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن ضروری است توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در حال انجام است  بهره‌برداری از بخش‌های بازسازی‌شده بیمارستان ارتش در تربت‌حیدریه رسانه‌ها افسران جنگ نرم هستند/ دستورالعمل جدید برای تعامل مدیران با خبرنگاران ابلاغ شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort