



به گزارش خبرنگار تابان تربت، نظام سلطه از مبارزه مستقیم با انقلاب اسلامی ایران ناامید شده و در یک برنامه ریزی بلند مدت سعی در تغییر رفتار مدیران و به تبع جامعه اسلامی دارد تا از این طریق بتواند اهداف خود را در کشور اجرا کند.
ابلاغ پنهانی سند 2030 یونسکو و بدون اطلاع مجلس شورای اسلامی غیر قانونی و خلاف قانون اساسی جمهوری اسلامی است و رهبر معظم انقلاب اسلامی هوشمندانه با نقشه خوانی جبهه استکبار در مقابل این حرکت ایستادند و آن را متوقف کردند.
ابلاغ این سند توسط مجریان دولت در دو حالت امکان پذیر است؛ نخست آنکه مجریان دولت به طور کامل و موشکافانه سند را مطالعه نکردند و برای اینکه به اصطلاح تعامل خود را به دنیا ثابت کنند سریعتر از همه کشورها آن را به مدارس ابلاغ کردند که این تصور دور از ذهنی است.
دومین حالت روحیه سلطه پذیری مجریان است، سندی که برای 15 سال آینده نظام آموزشی و طرح های ملی کشور برنامه ریزی کرده به یقین مورد ارزیابی مدیران دولت قرار گرفته اما خارج شدن کارگزاران دولت از قطار پر شتاب انقلاب اسلامی و روحیه سلطه پذیری انها باعث شد تا این سند شرمساری را امضا و به مدارس ابلاغ کنند.
مفاد این سند با احکام اسلامی و آرمانهای انقلاب در تضاد شدید است، بطوریکه بر اساس برنامه ریزی و طراحی های نظام سلطه، در 15 سال آینده مردم ایران اسلامی، ملتی سست و بی اراده و نسبت به ارزشهای الهی و اسلامی بی تفاوت باشند این همان برنامه ریزی بلند مدت مورد تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی است که علاوه بر از بین بردن اعتقادات، نظام اسلامی را از کشور بر می چیند.
در بخشی از این سند آمده: نظام آموزشی کشورها نباید مباحث ملی، فرهنگی و دینی را در مدارس بیان کنند و بجای آن می توانند آزادانه مسائل مبتذل و همجنس بازی را از سنین ابتدائی تدریس کنند، اگر همه مسائل این سند را کنار گذاشته و فقط به همین بیندیشیم، به تنهایی مایه شرمساری را فراهم کرده است.
مجلس شورای اسلامی باید در اسرع وقت به این اتفاق ناگوار رسیدگی کرده و در ابتدا این ابلاغ پنهانی دولت را که مغایر با اصل 138 قانون اساسی است به جد پیگیر باشد تا در دولتهای آینده چنین اتفاقاتی رخ ندهد.
طرح تحول بنیادین آموزش و پرورش که از سال 1390 همچنان بر زمین مانده باید هر چه سریعتر به مرحله اجرا درآید زیرا اگر طرحی برای نظام تعلیم و تربیت توسط کارگزاران یک کشور ابلاغ و اجرا نشود این دشمن خواهد بود که برای تربیت فرزندان آن ملت برنامه ریزی بر اساس اهداف اسعماری و استکباری خود خواهد داشت.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید