



جلیل چین سری در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت، اظهار کرد: برای تمدید کارت سلامت تنها مبلغ 50 هزار ریال توسط دانشگاه دریافت می شود و در ادامه و طبق قانون تنظیم بازار هر فرد باید 63 هزار ریال به حساب این سازمان در دفاتر پیشخوان دولت واریز کند.
وی افزود: در ادامه تکمیل مراحل تمدید کارت سلامت 106 هزار ریال جهت ویزیت افراد و 162 هزار ریال بابت آزمایش های روتین که سلامت فرد را تشخیص می دهد توسط آزمایشگاه دریافت می شود.
چین سری در خصوص جریمه تمدید کارت سلامت گفت: طبق قانون مجلس شورای اسلامی در سال 1386 هر فرد بابت تاخیر در تمدید کارت سلامت باید مبلغ 500 هزارریال بعنوان جزیمه پرداخت کند و این قانون طبق ابلاغیه هیئت دولت دوباره مورد تاکید قرار گرفته و این قانون هم اکنون در سایت پژوهش های مجلس قابل رویت است.
وی همه این اقدامات را در راستای امنیت سلامت و بهداشت جامعه عنوان کرد و افزود: با این وجود معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی این شهرستان برای انجام آزمایش ها و سیر مراحل قانونی 15 روز فرصت برای اصناف و بازاریان قائل شده و چنانچه در این مدت اقدامی از سوی افراد برای تمدید کارت سلامت صورت نگیرد طبق قانون و ابلاغ هیئت دولت جریمه خواهند شد.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید