بدون نظر
 
گزارش/
نارضایتی اصناف و واحدهای تولیدی تربت حیدریه از نحوه تمدیدکارت سلامت
تاریخ انتشار : ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ در ۷:۴۲ ق.ظ
 
بخش عمده ای از واحدای تولیدی، بهداشتی و اصناف و بازاریان تربت حیدریه با ابراز نارضایتی از نحوه تمدید کارت سلامت، این اقدام را بسیار هزینه بر اعلام کردند.

به گزارش خبرنگار تابان تربت، بسیاری از بازاریان و بخصوص واحدهای تولیدی مانند قنادی ها و خواربارفروشان در تربت حیدریه مدتی است که برای تمدید کارت سلامت یا همان بهداشت خود ابراز نارضایتی کرده و این اقدام را بدون اطلاع قبلی و بسیار هزینه بر اعلام کردند.

 

محمد احمدیان یکی از بنکداران بازار تربت حیدریه در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: زمانی که برای تمدید کارت بهداشت مراجعه می کنیم علاوه بر هزینه های آزمایش و ویزیت پزشک مبالغی در دفاتر پیشخگان دلت و سایر نهادها برای تمدید کارت دریافت می کنند.

 

وی ادامه داد: در این نوع خدمات دهی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، چنانچه یک روز از مهلت اعتبار کارت بهداشت گذشته باشد مبلغ 500 هزار ریال بعلاوه سایر هزینه ها بعنوان جریمه برای فرد مراجعه کننده در نظر گرفته می شود  که در مجموع مبلغی حدود یک میلیون ریال بابت تمدید کارت سلامت هر واحد تولیدی باید هزینه کند.

 

احمدیان خاطر نشان کرد: با توجه به رکود در بازار و مشکلات اقتصادی و معیشتی که برای مردم و بخصوص بازاریان فراهم شده، این نوع هزینه ها در کنار هزینه های مالیاتی و آب و برق و گاز، و عوارض شهرداری، بر اصناف و بازاریان متحمل شده است.

 

ناصر شیبانی دیگر فعال واحد تولیدی در قنادی است که با اعتراض به نحوه تمدید کارت سلامت، هزینه ها را بسیار بالا دانست و گفت: در یک حساب سرانگشتی وقتی  واحد های تولیدی و بهداشتی فعال را در نظر می گیریم متوجه می شویم که اگر از هر کدام میانگین 700 هزار ریال دریافت کنند بالغ بر 200 میلیارد ریال تنها از این شهر پول از جیب مردم به خزانه دولت و یا سایر منابع دیگر واریز می شود.

 

وی اظهار کرد: برای تمدید کارت سلامت وقتی به پزشک مراجعه می کنیم بدون اینکه فرد را مورد ویزیت قرار دهد بلافاصله آزمایش می نویسد و این در حالی است که طبق معمول باید فرد را ویزیت کند و سئوالاتی در خصوص حرفه او پرسیده شود، اما انجام کارهای روتین، باعث شده نظارتی بر این نوع فعالیت نباشد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
ارتش و سپاه بازوی نظام اسلامی هستند امنیت و آسایش مردم خط قرمز حاکمیت است شهید برونسی میراثی ماندگار برای نسل‌ها نیروگاه ۳۲۰ کیلوواتی در تربت‌حیدریه به شبکه برق متصل شد بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort