بدون نظر
 
رئیس سازمان نوسازی و تجهیز مدارس کشور خبر داد:
30 درصد از مدارس کشور فرسوده است/ نیازمند 180 هزار میلیارد ریال اعتبار جهت نوسازی مدارس هستیم
تاریخ انتشار : ۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ در ۷:۳۵ ق.ظ
 
رئیس سازمان نوسازی و تجهیز مدارس کشور گفت: در حال حاضر 30 درصد از مدارس کشور شامل 120 هزار متر مربع فضای آموزشی فرسوده و نیازمند مقاوم سازی، تخریب و نوسازی است

محمد تقی نظر پور صبح امروز در حاشیه بازدید از پروژه های در حال احداث آموزش و پرورش تربت حیدریه درگفت و گو با خبرنگار تابان تربت، اظهار کرد: کسانی که پروژه های عمرانی را کلنگ زنی می کنند باید به این نکته توجه داشته باشند که وقتی اعتبار و بودجه ای وجود ندارد نباید بدون کار کارشناسی و تامین اعتبار وعده بدهند، زیرا عدم تامین اعتبار مانع از انجام کار می شود.

 

پیش از این کلنگ احداث سالن اجتماعات آموزش و پرورش و دبیرستان امیر کبیر تربت حیدریه با حضور مرتضی رئیسی، رئیس وقت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشورو مسئولان شهرستان در 29 مهرماه پارسال گلنگ زنی و قرار شد تا ظرف مدت 18 ماه این پروژه ها به بهره برداری برسد.

 

رئیس سازمان نوسازی و تجهیز مدارس کشور تصریح کرد: در حال حاضر 30 درصد از مدارس کشور شامل 120 هزار متر مربع فضای آموزشی فرسوده و نیازمند مقاوم سازی و تخریب و نوسازی است.

 

نظر پور ادامه داد: برای مقاوم سازی و تخریب و نوسازی مدارس کشور 180 هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است که 60 هزار میلیارد آن باید برای مقاوم سازی و 120 هزار میلیارد ریال دیگر برای نوسازی مدارس در نظر گرفته شود.

 

وی هدف اصلی بازدید چند ساعته از پروژه های آموزش و پرورش را براورد نقشه ها و نیاز های نظام تعلیم و تربیت هر منطقه عنوان کرد و گفت: پس از برآورد نیازها و مشکلات هر منطقه تصمیماتی اتخاذ می شود و با در نظر گرفتن منابع مالی و اعتبارات مورد نیاز پروژه ها به مناقصه و با تعیین پیمانکار احداث ان آغاز خواهد شد.

انتهای پیام/

 

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
بانک اطلاعات دقیق، کلید توسعه جنوب خراسان رضوی است مسابقات تیراندازی شرق کشور در تربت‌حیدریه برگزار شد عید غدیر؛ بزرگ‌ترین هدیه هدایت برای بشریت تحول در زیرساخت‌های درمانی تربت‌حیدریه با حمایت خیرین اندیشه‌های امام خمینی (ره) چراغ راه ملت ایران است امام راحل، الگوی هویت‌بخشی و آزادی‌خواهی در جهان اسلام است تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان راهبردی برای آینده است هنرستان‌های تربت‌حیدریه توسعه و تجهیز می‌شوند ضرورت تحول در سیاست‌های مبارزه با مواد مخدر مبارزه با اعتیاد مسئولیت مشترک دولت و خانواده است امام خمینی(ره) تهدیدها را به فرصت‌ تبدیل کرد مشارکت گسترده خیرین در توسعه سلامت تربت حیدریه
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort