عبدالمجید شیخی تاکید کرد
افتتاح ناقص و دوباره پروژه های دولت استفاده نادرست از بیت المال در مسیر تبلیغات انتخاباتی

عبدالمجید شیخی در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت،اظهار کرد: پوشش افتتاح طرح های ناقص و یا دوباره دولت در صدا و سیما یک حرکت تبلیغاتی و غیر قانونی است و ادامه این روند شائبه های زیادی را در آستانه انتخابات بوجود می آورد. وی افزود: دولت طرح هائی را افتتاح می کند
عبدالمجید شیخی در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت،اظهار کرد: پوشش افتتاح طرح های ناقص و یا دوباره دولت در صدا و سیما یک حرکت تبلیغاتی و غیر قانونی است و ادامه این روند شائبه های زیادی را در آستانه انتخابات بوجود می آورد.
وی افزود: دولت طرح هائی را افتتاح می کند که تاقبل از این قدم در محوطه این پروزه ها نگذاشته و یا اینکه با بدنه اجرائی ارتباطی ندارد لذا طرح های مانند پروژه های دفاعی را به بهره برداری می رساند تا ضعف مدیریتی خود را پوشش دهد و در این مسیر صدا و سیما نیز همقدم دولت شده است.
شیخی برخی طرح های بهره برداری شده دولت را مربوط به 6 ماه گذشته دانست و بیان داشت: کارخانه فولاد دزفول دو هفته قبل توسط معاون اول رئیس جمهور افتتاح شد و این در حالی است که این کارخانه 6 ماه قبل آغاز به کار کرده و همه این هزینه ها استفاده نادرست از بیت المال در مسیر تبلیغات زود هنگام انتخاباتی را رقم می زند.
تحلیلگر مسائل اقتصادی بیان داشت: مردم انتظار رعایت عدالت از سوی صدا و سیما را دارند و رسانه ملی باید در زمان اعلام شده فضائی یکسان برای نامزدهای تائید شده انتخابات فراهم کند تا از شائبه های بوجود آمده جلوگیری شود.
وی بیان کرد: شورای نگهبان مراقب تبلیغات زود هنگام کاندیدهای ریاست جمهوری و حرکات تبلیغاتی دولت در آستانه انتخابات باشد.
انتهای پیام/
برچسب ها :افتتاح ، انتخابات ، پروژه های دولت ، تابان تربت ، تبلیغات ، دوباره ، شیخی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰