بدون نظر
 
مدیر خدمات شهری تربت حیدریه:
توزیع ۵ هزار بسته فرهنگی و پاکت زباله در روز طبیعت
تاریخ انتشار : ۱۲ فروردین ۱۳۹۶ در ۶:۲۳ ق.ظ
 
مدیر خدمات شهری شهرداری تربت حیدریه گفت: به منظور حفظ بهداشت و زیبایی طبیعت در روز 13 فروردین و عدم رها سازی زباله ها توسط شهروندان اقدامات و خدمات قابل توجهی در این زمینه به شهروندان ارائه می شود.

هادی مقدم نیا در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت، اظهار کرد: از ساعات آغازین روز 13 فروردین نیرو های خدمات شهری تنظیف و شستشوی معابر اصلی مبادی ورودی و خروجی شهر آغاز خواهن کرد و بیش از 5000 هزار بسته فرهنگی و پاکت زباله که تهیه و بسته بندی شده در ابتدای مسیر های گردشگری شهرستان در بین همشهریان توزیع می شود.

 

وی ادامه داد : همچنین در روز طبیعت به منظور فرهنگ سازی بیشتر در امر توجه به تفکیک مواد بازیافتی با تشکیل و استقرار 3 اکیپ با عنوان گروه همیاران طبیعت و بازیافت در پارک های سطح شهر اقدام به توزیع بیش از از 3000 هزار بسته فرهنگی و کیسه زباله تجزیه پذیر با همکاری اداره محترم حفاظت محیط زیست مخصوص مواد بازیافتی خدمات ویژه ای به شهروندان ارائه می شود.

 

مدیر اداره خدمات شهری شهرداری تربت حیدریه از جانمایی صندوق های مکانیزه پسماند در ورودی های شهر و پارک ها و آماده باش نیرو های خدمات شهری از دیگر اقدامات روز طبیعت عنوان کرد.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
ارتش و سپاه بازوی نظام اسلامی هستند امنیت و آسایش مردم خط قرمز حاکمیت است شهید برونسی میراثی ماندگار برای نسل‌ها نیروگاه ۳۲۰ کیلوواتی در تربت‌حیدریه به شبکه برق متصل شد بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort