



به گزارش تابان تربت، حجت الاسلام محمدرضا عصمتی در خطبه های این هفته ناز جمعه تربت حیدریه اظهار کرد: جمهوری شکل حکومت را نشان می دهد و آن حاکی از ایجاد حکومتی است که به خواست و اراده مردم به وجود آمده است.
وی با بیان اینکه اسلامی بودن، محتوی حکومت ایران را نشان می دهد، گفت: این بدان معنا است که مردم ایران پذیرفته اند، خواستار تشکیل حکومتی مبتنی بر اصول و دستورات حیات بخش دین اسلامی و اجرای فرامین قرآن در تمامی ابعاد آن هستند.
وی اظهار کرد: بر این اساس تا امروز شاهد بودیم تمامی انتصابات کلان کشور در دو قوه قانونگذاری و اجرایی توسط عموم مردم به صورت مستقیم یا در سایر بخش ها به صورت غیرمستقیم صورت گرفته است.
وی در بخش دیگری از سخنانش در خصوص روز طبیعت اظهار کرد: بر اساس برخی باورهای غلط و بی پایه این روز را نحس نامیده اند، در حالی که این روز هم یکی از روزهای خداوند است و اگر ما به فکر حفظ و حراست از طبیعت نباشیم، عامل نابودی آن خواهیم شد.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید