بدون نظر
 
کارشناس ارشد مسائل اقتصادی:
جلوگیری از ورود کالاهای خارجی بی کیفیت و فعال کردن دپیلماسی اقتصادی مهمترین راهکار حمایت از تولید داخلی و اشتغالزایی/دولتها بخشی از درآمد حاصل از هدفمندی یارانه ها را باید به حمایت از تولید اختصاص دهند
تاریخ انتشار : ۳۰ اسفند ۱۳۹۵ در ۱۱:۰۰ ق.ظ
 
کارشناس ارشد مسائل اقتصادی، مهمترین آسیب بخش تولید داخلی را ورود بی رویه کالاهای نامرغوب خارجی به کشور دانست و افزود: ممانعت از ورود کالاهای خارجی بی کیفیت و همچنین افزایش تعرفه کالاهای وارداتی مجوز دار که مشابه آن در کشور وجود دارد، نقش بسزایی در حمایت از تولید واشتغال دارد.

عبدالمجید شیخی در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت، اظهار کرد: مهمترین معضل اقتصادی کشور موضوع اشتغال است که همه ابعاد مربوط به تولید را تحت الشعاع قرار داده، بطوریکه همه شاخص های اقتصادی با آن عجین شده است.

 

وی تصریح کرد: کاهش قدرت خرید مردم ناشی از عدم اشتغالزایی مناسب است، لذا وقتی در آمدها کاهش پیدا می کند، قدرت خرید مردم به همان میزان نیز پائین می آید.

 

تحلیلگر مسائل اقتصادی عنوان کرد: دولت در چهار سال گذشته با نگاه به بیرون و امید به کدخدا پل های پشت سر خود را ویران کرد و نگاه جدی به حمایت از تولید داخلی و اشتغالزایی نداشت، لذا این نگاه خفیه به بن بست رسید و انتظار بر این بود تا دولتمردان حداقل از مردم عذرخواهی کنند.

 

شیخی ادامه داد: ظرفیت بازار داخلی محدود است و  وقتی که دروازه ورود کالا های خارجی به کشور باز شود و با نرخ ارز اینگونه بازی کنند، نتیجه آن از بین رفتن  تولید داخلی و در ادامه بیکاری گریبانگیر جامعه می شود، این همان روند مسلسل وار رکود اقتصادی است.

 

وی افزود: طبق گزارشها و محاسبات انجام شده دولت از محل هدفمندی یارانه بین 67 تا 96 هزار میلیارد تومان در آمد کسب کرده و تنها 33 هزار میلیارد تومان آن را به مردم داده، لذا سئوال اینجاست که مابقی این مبلغ کجا رفته؟ آیا در بخش تولید هزینه شده است؟

 

کارشناس مسائل اقتصادی اذعان کرد: دولتها باید از محل هدفمندی یارانه ها و در امد حاصل از منابع انرژی بخشی را به حمایت از تولید داخلی و ایجاد اشتغال اختصاص دهند  تا مقداری از مشکلات بیکاری و رکود داخلی مرتفع شود.

 

وی از اصلاح قانون حمایت از کار، تشویق برای صادرات کالاهای مرغوب، تشویق کارفرمایان به جذب نیروهای جدید، ارتقای کیفیت کالاهای داخلی، بازاریابی دولت برای بخش تولید، فعال کردن بخش دیپلماسی اقتصادی و اخذ مالیات از واحدهای خدماتی را بخشی از عوامل مهم حمایت از تولید و اشتغالزایی در کشور برشمرد.

انتهای پیام/

 

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
قافله جاماندگان اربعین حسینی به روایت تصویر پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تربت‌حیدریه+فیلم هزینه‌های غربالگری بیماران با حمایت خیران کاهش می‌یابد پایمردی زائران اربعین ادامه دهنده راه شهداست ۷۰ درصد موقوفات منطقه تربت‌حیدریه ثبت شده‌است انسداد مرزهای شرق کشور با سرعت در حال پیشرفت است حمل‌ونقل عمومی تربت‌حیدریه هوشمندسازی می‌شود تمام شبکه فشار ضعیف تربت‌حیدریه تا پایان سال خودنگهدار می‌شود آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن ضروری است توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در حال انجام است  بهره‌برداری از بخش‌های بازسازی‌شده بیمارستان ارتش در تربت‌حیدریه رسانه‌ها افسران جنگ نرم هستند/ دستورالعمل جدید برای تعامل مدیران با خبرنگاران ابلاغ شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort