بدون نظر
 
مدیر آموزش و پرورش تربت حیدریه:
احداث ۴۹ پروژه آموزشی خیر ساز در تربت حیدریه
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۳۹۵ در ۷:۵۷ ق.ظ
 
معاون مدیر کل و مدیر آموزش و پرورش تربت حیدریه گفت: از ابتدای تشکیل مجمع خیرین مدرسه ساز در این شهرستان 49 پروژه آموزشی و 26 نمازخانه خیر ساز در مناطق شهری و روستائی احداث شده است.

به گزارش خبرنگار تابان تربت، معاون مدیر کل و مدیر آموزش و پرورش تربت حیدریه صبح امروز در هفدهمین جشنواره تکریم خیرین مدرسه ساز تربت حیدریه اظهار کرد: از ابتدای تاسیس مجمع خیرین مدرسه ساز در این شهرستان ۴۹ پروژه آموزشی و فرهنگی احداث شده که از این میزان ۳۲ طرح شهری و ۱۷ پروژه روستائی بوده است.

 

سعید نیروئی،  تعداد خیرین مدرسه ساز را ۴۰ نفر عنوان کرد و گفت: از این تعداد ۲۰ خیر بومی، ۱۶ نفر غیر بومی و ۴ نهاد حقوقی در راه اندازی و احداث فضاهای تعلیم و تربیت با اهدای زمین و یا مساعدت مالی به آموزش و پرورش کمک کردند.

 

وی تعداد نمازخانه های خیر ساز را ۲۶ باب ذکرو بیان داشت: در این مدت ۲۵ خیرمرد و زن ۲۱ باب نماز خانه در مقطع ابتدائی، یک باب نماز خانه در مقطع متوسطه اول و ۲ باب نمازخانه در مقطع متوسطه دوم دایر کرده اند.

 

نماینده مردم تربت حیدریه به مصوبات مجلس در برنامه توسعه ششم اشاره کرد و افزود:  برای کلیه نیروهای شاغل درآموزش وپرورش اعم از قراردادی سرباز معلم و حق التدریس که با مجوز مجلس ویا سازمان برنامه بودجه شاغل هستند حقوق ماهانه درقالب بند(واو) توسط امور اقتصادی ودارایی پرداخت خواهد شد لذا این مصوبه تاثیربسیار مثبتی در فصل سایرخواهدداشت.

 

سعید باستانی افزود: سرانه مدارس از ۱۹۰ میلیارد تومان به ۲۴۴ میلیار تومان افزایش یافته که ۱۰۰میلیارد تومان آن به مدارس شبانه روزی اختصاص یافته است.
وی از افزایش هزینه ایاب و ذههاب دانش اموزان روستائی خبر داد و گفت: ایاب وذهاب دانش آموزان روستایی از۹۴ میلیاردتومان به ۱۱۴ میلیارد تومان افزایش یافته و همچنین ازمحل مازاد فروش نفت برای پرداخت پاداش بازنشستگان وسرانه واحد های آموزشی
۳ هزار میلیارد تومان اختصاص یافت.

 

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: بانکهای عامل موظف شدند از محل منابع در اختیارخود  ۸۰۰ میلیون دلار برای دستگاهای آموزشی تسهیلات بدهد که از این میزان سهم آموزش وپرورش ۳۰ میلیون دلاربرای دانشگاهای فرهنگیان و ۳۰ میلیون دلاربرای هنرستانها اختصاص یافته است.

 

در پایان این مراسم از خیرین مدرسه ساز تجلیل شد.

 

همچنین قبل از آغاز این مراسم دبستان خیر سازامام رضا(ع) با مشارکت خیربن و اداره کل نوسازی در زمینی به مساحت ۲۴۸ متر مربع زیر بنا و هزینه بری ۳۸۰ میلیون تومان به بهره برداری رسید.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
قافله جاماندگان اربعین حسینی به روایت تصویر پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تربت‌حیدریه+فیلم هزینه‌های غربالگری بیماران با حمایت خیران کاهش می‌یابد پایمردی زائران اربعین ادامه دهنده راه شهداست ۷۰ درصد موقوفات منطقه تربت‌حیدریه ثبت شده‌است انسداد مرزهای شرق کشور با سرعت در حال پیشرفت است حمل‌ونقل عمومی تربت‌حیدریه هوشمندسازی می‌شود تمام شبکه فشار ضعیف تربت‌حیدریه تا پایان سال خودنگهدار می‌شود آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن ضروری است توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در حال انجام است  بهره‌برداری از بخش‌های بازسازی‌شده بیمارستان ارتش در تربت‌حیدریه رسانه‌ها افسران جنگ نرم هستند/ دستورالعمل جدید برای تعامل مدیران با خبرنگاران ابلاغ شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort