



به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تابان تربت، غلامعلی رفیعی شبانی روز سه شنبه در مراسم پانزدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز در تربت حیدریه اظهار کرد: حدود 3300 خیر حقیقی و حقوقی مدرسه سازدر بیش از 15 نوع پروژه در حوزه ساخت و سازهای فضاهای آموزشی، پرورشی و اجتماعی مشارکت دارند.
وی گفت: خیرین مدرس ساز خراسان رضوی در طول یکسال گذشته 850 میلیارد ریال جهت بازسازی و احداث فضاهای آموزشی و پرورشی کمک کردند.
رفیعی با اشاره به پروژه های در دست احداث توسط خیرین اذعان کرد: حدود 135 تفاهم نامه با خیرین به امضا رسیده که برای این پروژه ها کد نوسازی صادر شده و در دست احداث می باشد.
وی اظهار کرد: از یکهزار پروژه مدرسه سازی خیرین و دولت حدود 230 طرح نیمه تمام نیازمند اعتبار لازم است و می طلبد تا خیرین با یک مدیریت جهادی دیگر این پروژه ها را به اتمام برسانند.
رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز خراسان رضوی به مشکلات مجمع خیرین اشاره کرد و افزود: تحریمهای ظالمانه و بالا رفتن قیمت مصالح باعث اختلال در این پروژه خداپسندانه شده، بطوریکه اگر خیری مبلغ 100 میلیون تومان را برای یک پروژه تعهد می کند همان مبلغ را پرداخت و دولت بایستی به ازای پرداخت سهم خود نیز مابه التفاوت تعهد خیر را پرداخت کند.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید