با حضور وزیر ارتباطات:
بهره برداری از 19 طرح مخابراتی در تربت حیدریه

به گزارش خبرنگار تابان تربت، مدیر شرکت مخابرات تربت حیدریه در آئین بهره برداری از این طرح ها، میزان هزینه کرد آن را 99 میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: این پروژه ها شامل 15 سایت فورجی، یک شبکه انتقال فیبر نوری به طول 155 کیلومتر، تعویض بی تی اس توجی، تاسیس و توسعه ADSL
به گزارش خبرنگار تابان تربت، مدیر شرکت مخابرات تربت حیدریه در آئین بهره برداری از این طرح ها، میزان هزینه کرد آن را 99 میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: این پروژه ها شامل 15 سایت فورجی، یک شبکه انتقال فیبر نوری به طول 155 کیلومتر، تعویض بی تی اس توجی، تاسیس و توسعه ADSL به تعداد 48 پورت می باشد.
حسن رضایی تصریح کرد: در چند سال گذشته زیر ساخت های مخابراتی تربت حیدریه به بن بست رسیده بود و به ناچار می بایست کابل های مسی را به فیبر نوری تبدیل کنیم، لذا در چهار نقطه از شهر تربت حیدریه این پروژه آغاز شده و تا سال آینده تمامی شهر زیر پوشش فیبر نوری قرار می گیرد.
وی اذعان کرد: در حال حاضر 18 کافوی نوری با اعتبار 23 میلیارد و 400 میلیون ریال تهیه و در سطح شهر نصب شده و جایگزین سیستم مخابراتی فرسوده شده است.
انتهای پیام/
برچسب ها :افتتاح ، پروژه ، تابان تربت ، تربت حیدریه ، مخابراتی ، وزیر ارتباطات
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰