بدون نظر
 
رئیس منابع طبیعی تربت حیدریه خبر داد
ذخیره سازی 300 هزار متر مکعب منابع آبی/طرح مصوب آبخیزداری نیازمند 100 میلیارد ریال اعتبار
تاریخ انتشار : ۰۳ اسفند ۱۳۹۵ در ۸:۲۱ ق.ظ
 
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری تربت حیدریه گفت: بارندگی های اخیر باعث ذخیره سازی 300 هزار متر مکعب منابع آبی در بند های خاکی آبخیزداری شده است.

علیرضا قادری رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری تربت حیدریه در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت، اظهار کرد: حوزه آبخیزداری تربت حیدریه با احداث 3 بند خاکی در روستاهای علاقه، آبدارو و رودخانه در جلگه رخ تاکنون 300 هزار متر مکعب منابع آبی را ذخیره سازی کرده است.

 

وی افزود: با توجه به استعداد آبخیزداری شهرستان در ارتفاعات کدکن و نسر در صددیم تا با جذب اعتبارات دولتی برای مهار باران های سیل آسا و ذخیره منابع آبی بند های خاکی احداث کنیم.

 

رئیس منابع طبیعی تربت حیدریه تاکید کرد: در حال حاضر 50 حوزه آبخیزداری این شهرستان نیازمند 500 میلیارد ریال اعتبار است که تاکنون برای 100 میلیارد طرح مصوب ارائه کردیم و همچنان معطل جذب اعتبارات دولتی هستیم.

 

ویگفت: این شهرستان با 255 هزار هکتار اراضی، بر اساس نقشه پوششی گیاهی 447 هکتار بیشه زار و جنگلهای خشک در ارتفاعات، 58 هزار هکتار مراتع خوب و متراکم و 165 هزار هکتار مراتع کم تراکم و فقیر دارد.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری تربت حیدریه افزود: حوزه آبخیزداری شهرستان تربت حیدریه نیز با 275 هزار هکتار مساحت بیش از 50 حوزه و زیرحوزه دارد که تاکنون در بیش از 30 درصد آن عملیات آبخیزداری انجام شده است.

 

پیش از این بخشدار کدکن از ذخیره سازی 100 هزار متر مکعب آب در بندهای خاکی کشاورزی خبر داده بود.

 

همچنین رئیس آب منطقه ای تربت حیدریه گفت: با توجه به بارندگی های اخیر سد نسر در جلگه رخ لبریز شده است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
قافله جاماندگان اربعین حسینی به روایت تصویر پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تربت‌حیدریه+فیلم هزینه‌های غربالگری بیماران با حمایت خیران کاهش می‌یابد پایمردی زائران اربعین ادامه دهنده راه شهداست ۷۰ درصد موقوفات منطقه تربت‌حیدریه ثبت شده‌است انسداد مرزهای شرق کشور با سرعت در حال پیشرفت است حمل‌ونقل عمومی تربت‌حیدریه هوشمندسازی می‌شود تمام شبکه فشار ضعیف تربت‌حیدریه تا پایان سال خودنگهدار می‌شود آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن ضروری است توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در حال انجام است  بهره‌برداری از بخش‌های بازسازی‌شده بیمارستان ارتش در تربت‌حیدریه رسانه‌ها افسران جنگ نرم هستند/ دستورالعمل جدید برای تعامل مدیران با خبرنگاران ابلاغ شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort