



به گزارش خبرنگار تابان تربت، سرهنگ اکبر آقابیگی در این خصوص اظهار داشت: در پی گزارش سرقت های سریالی قطعات خودرو در خیابان های سطح شهر تربت حیدریه، شناسائی و دستگیری سارق در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت.
وی افزود: ماموران کلانتری 11 با تحقیقات میدانی و بررسی سرنخ های به جامانده در صحنه های سرقت و استفاده از بانک اطلاعاتی مجرمان سابقه دار به یک سارق که قبلا زندانی بوده مظنون و وی را دستگیر می کنند.
آقابیگی بیان کرد: متهم اسماعیل 44 ساله سابقه دار و اعتیاد به مواد مخدر در مواجهه با اسناد و ادله موجود لب به اعترف گشود و به 14 فقره سرقت سریالی قطعات خودرو اذعان کرد.
فرمانده انتظامی تربت حیدریه گفت: متهم در تمامی سرقت ها اقدام به سرقت باطری خودروهای مدل پائین و وانت پیکان می کرد و با توجه به اینکه قبلا تعمیرکار خودرو بوده در باز کردن درب وسایل نقلیه تبحر داشته است.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید