بدون نظر
 
دبیر ستاد خدمات سفر خراسان رضوی تاکید کرد
لزوم بازنگری در نگاه مسئولان دستگاههای اجرائی به توسعه استان
تاریخ انتشار : ۲۵ بهمن ۱۳۹۵ در ۹:۰۰ ق.ظ
 
دبیر ستاد خدمات سفر خراسان رضوی گفت: بسیاری از مدیران دستگاههای اجرائی تنها به دنبال انجام وظایف سازمانی خود هستند و نگاهی به توسعه همه جانبه استان ندارند..

به گزارش تابان تربت، حسین زارع صفت مدیر کل میراث فرهنگی، سنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی صبح امروز در جلسه ستاد خدمات سفر تربت حیدریه اظهار داشت: احساس تکلیفی در مدیران دستگاههای اجرائی مبنی بر توسعه همه جانبه استان وجود ندارد و لذا ضروری است تا مسئولان با بازنگری در نگاه خود زمینه رشد و پیشرفت استان را فراهم کنند.

 

وی فعالیت های خدمات سفر را در قالب کمیته های 10 گانه قابل اجرا دانست و افزود: باید تا قبل از 25 اسفند جدول برنامه ریزی شده و تفکیک مسئولیت ها مشخص  و همه فعالیت ها بر اساس رویداد محور تنظیم شود.

 

زارع صفت افزود با بیان اینکه شعار نوروز امسال “نوروز متفاوت” است افزود: بر این اساس با انجام برنامه ریزی باید مسئولان تربت حیدریه به شکلی برنامه ریزی کنند که این شعار به طور کامل محقق شود.

 

مدیر کل میراث فرهنگی خراسان رضوی تاکید کرد: مسئولان تربت حیدریه باید به شکلی برنامه ریزی کنند که گردشگران و زائرانی که به قصد مشهد از تربت حیدریه عبور می کنند، اینجا را نیز به عنوان مقصد سفر خود انتخاب کنند.

 

زارع صفت افزود: امروز روستاییان ما احساس می کنند به خودشان تعلق ندارند و این فقدان هویت می تواند ریشه بسیاری آسیب های اجتماعی یا کاهش نشاط اجتماعی بشود.

 

عضو شورای شهر تربت حیدریه نیز گفت: اینکه در گذشته مسئولان تربت حیدریه کم کاری کردند یا اینکه مقصر چه کسی بوده دردی را از تربت حیدریه دوا نمی کند و در حال حاضر باید دید برای توسعه صنعت گردشگری در تربت حیدریه به چه چیزهایی نیاز داریم.

 

اشرف جهانشیری افزود: یکی از شیوه های جذب گردشگری در مبادی ورودی، ایجاد بازارچه های سوغات و هدایای محلی است که متاسفانه اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان برای تربت حیدریه چنین مجوزی را صادر نکرده است.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
ارتش و سپاه بازوی نظام اسلامی هستند امنیت و آسایش مردم خط قرمز حاکمیت است شهید برونسی میراثی ماندگار برای نسل‌ها نیروگاه ۳۲۰ کیلوواتی در تربت‌حیدریه به شبکه برق متصل شد بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort