بدون نظر
 
رئیس محیط زیست تربت حیدریه خبر داد
سه سال حبس تعزیری برای متخلفین فراری محیط زیست تربت حیدریه
تاریخ انتشار : ۱۷ بهمن ۱۳۹۵ در ۹:۰۶ ق.ظ
 
رئیس اداره حفاظت از محیط زیست تربت حیدریه گفت: دو نفر از متخلفین شکار و صید در ارتفاعات بخش کدکن این شهرستان به سه سال حبس تعزیری محکوم شدند.

داوود نور محمدی رئیس اداره محیط زیست تربت حیدریه در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت، اظهار کرد: سه نفر از متخلفین شکار و صید در ارتفاعات بخش کدکن توسط مامورین در حال شروع به شکار حیوانات وحشی مشاهده که بمحض رویت محیط بانان دو نفر اصلی با دو قبضه اسلحه غیرمجاز اقدام به فرار و نفر سوم توسط مامورین بهمراه کوله پشتی های متخلفین متوقف شد.

 

وی افزود: از متخلفین در حین فرار نیز توسط مامورین عکس و فیلم تهیه و مستندسازی بعمل امد و پس از بازرسی از کوله های مذکور تعداد هفت عدد فشنگ جنگی گرینف غیرمجاز و مقداری گوشت مشکوک کشف و ضبط شد.

 

نور محمدی اذعان کرد: پس از دستور مقام قضایی و آزمایشات انجام شده مشخص شد که گوشت مکشوفه متعلق به کل وحشی ( پازن ) می باشد که در خصوص سلاح و مهمات غیرمجاز و شروع به شکار برای دو متخلف اصلی پرونده تشکیل و به همراه متهم ردیف سوم راهی دادسرا گردید.

 

رئیس محیط زیست تربت حیدریه اظهار کرد: با توجه به اظهارات صریح متهم ردیف سوم و فرار متهمین و مستندات تهیه شده توسط مامورین، با رای قطعی ریاست شعبه 102 کیفری 2 تربت حیدریه متهم ردیف اول و دوم به جرم حمل و نگهداری سلاح و مهمات غیرمجاز و شروع به شکار جمعا به تحمل سه سال حبس تعزیری محکوم وسلاح ومهمات غیر مجاز نیز به نفع دولت جمهوری اسلامی ایران ضبط شد.

 

وی گفت: همچنین در خصوص شکار غیرمجازپرونده مفتوح می باشد.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
مراقب تکرار تاریخ ماجرای حکمیت باشید پیاده‌روی عشق؛ از دل تا حرم مأمون با حیله، مبارزات امام رضا(ع) را هدف گرفت گام‌ها در مسیر خورشید از نگاه دوربین میقات‌های مهر در راه حریم قدس رضوی عاشقانه‌های سفر آخر صفر شوق خدمت در مسیر عشق؛ روایت میقات‌های مهر در راه رضوی  ساخت نخستین خوابگاه پیشرفته کشور در دانشگاه تربت‌حیدریه طلوع حماسه‌ای دیگر در مسیر آسمان هشتم مدیران تربت‌حیدریه موظف به ارتباط مستمر با رسانه‌ها هستند طرح غربالگری سرطان در تربت‌حیدریه شتاب گرفت/تشخیص زودهنگام ناجی جان بیماران  مساجد از کارکرد اصلی خود فاصله گرفته‌اند 
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort