کد خبر : 15763
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۹ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۰

خبر تکمیلی از وضعیت مصدومان حادثه آتش سوزی در کربلا؛

۵ کشته و ۲ مجروح قربانی شرکت سیاحتی غیر مجاز شدند

۵ کشته و ۲ مجروح قربانی شرکت سیاحتی غیر مجاز شدند

به گزارش تابان تربت، عباس خداشناس، مدیر روابط عمومی سازمان حج و زیارت خراسان رضوی در گفت‌و‌گو با مشهد پیام پیرامون آخرین وضعیت زائران آسیب دیده در هتلی واقع در کربلا اظهار داشت: با توجه به اطلاعات واصله تمامی هتل به طور کامل سوخته است ولی خوشبختانه در ساعتی که این حادثه رخ داده، زائران برای

به گزارش تابان تربت، عباس خداشناس، مدیر روابط عمومی سازمان حج و زیارت خراسان رضوی در گفت‌و‌گو با مشهد پیام پیرامون آخرین وضعیت زائران آسیب دیده در هتلی واقع در کربلا اظهار داشت: با توجه به اطلاعات واصله تمامی هتل به طور کامل سوخته است ولی خوشبختانه در ساعتی که این حادثه رخ داده، زائران برای زیارت رفته بودند و تنها زائران ناتوان و مسن در هتل مانده بودند.

 

وی افزود: در این حادثه پنج نفر به طور کامل در آتش سوخته و جان خود را از دست داده‌اند و دو نفر دیگر مجروح شده‌اند.

 

مدیر روابط عمومی سازمان حج و زیارت خراسان رضوی عنوان کرد: به جهت آنکه تمامی گذرنامه‌ها و مدارک در آتش سوخته، هیچگونه اطلاعاتی از اسامی افراد در دست نیست.

 

خداشناس اذعان کرد: شرکتی که اقدام به اعزام زائران به کربلا کرده، شرکتی فاقد مجوز از سازمان حج و زیارت بوده است؛ هتلی که دچار آتش سوزی شده غیر استاندارد بوده است.

 

وی تصریح کرد: اسامی حادثه دیدگان متعاقبا اعلام می‌گردد.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.