کد خبر : 15391
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۲

فرمانده سپاه تربت حیدریه:

رزمایش های بسیج در راستای شناخت از تحرکات و برنامه های دشمنان نظام اسلامی اجرا می شود/آمریکا در محاسبات خود امدادهای الهی و روحیه انقلابی جبهه مقاومت را از یاد برده بود

رزمایش های بسیج  در راستای شناخت از تحرکات و برنامه های دشمنان نظام اسلامی اجرا می شود/آمریکا در محاسبات خود امدادهای الهی و روحیه انقلابی جبهه مقاومت را از یاد برده بود

سرهنگ پاسدار فرضعلی گرایلی فرمانده سپاه تربت حیدریه صبح امروز در حاشیه رزمایش اقتدار بسیج در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت، اظهار کرد: رزمایش اقتدار بسیج با محوریت 3 گردان بیت المقدس متشکل از 650 نفر از بسیجیان بمدت 36 ساعت در محل اردوگاه قدس واقع در گروه توپخانه 61 محرم این شهرستان

سرهنگ پاسدار فرضعلی گرایلی فرمانده سپاه تربت حیدریه صبح امروز در حاشیه رزمایش اقتدار بسیج در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت، اظهار کرد: رزمایش اقتدار بسیج با محوریت 3 گردان بیت المقدس متشکل از 650 نفر از بسیجیان بمدت 36 ساعت در محل اردوگاه قدس واقع در گروه توپخانه 61 محرم این شهرستان در حال برگزاری است.

 

وی افزود: گردانها بصورت تفکیکی هر کدام با انجام وظایف جداگانه در عملیات های تاخیری، مقابله با اغتشاشات و نا آرامی ها و همچنین امداد و نجات آموزش و تمرین های لازم را سپری و نسبت به برنامه های جدید بروزرسانی می شوند.

 

گرایلی هدف اصلی از این رزمایش ها را آمادگی همه جانبه نیروهای بسیج در برابر تحرکات منطقه ای و فرا منطقه ای دشمنان ذکر کرد و گفت: بسیجیان متدین و غیرتمند با روحیه و تفکر انقلابی گری باید همیشه در وسط میدان بمانند تا از آرمانها و ارزشهای انقلاب اسلامی در همه عرصه ها دفاع کنند.

 

وی تاکید کرد: برای داشتن جامعه آرمانی و ایده ال باید نسبت به انقلاب و دشمنان نظام و همچنین نیازمندی ها کشور حساس بوده و همه برنامه ها را بر اطاعت پذیری از محور ولایت فقیه دنبال کنیم.

 

فرمانده سپاه تربت حیدریه به پیروزی های اخیر رزمندگان اسلام در حلب اشاره داشت و افزود: موفقیت های شیرین جبهه مقاومت در حلب نشان از ایدوئولوژی مقاومت و ایستادگی با روحیه انقلابی در برابر متجاوزان و دشمنان است که توانسیتند در مدت چند سال هر چند با هزینه بالا این پیروزی را بدست آورند.

 

وی اذعان کرد: جبهه استکبار در محاسبات مادی و تجهیز گروههای تروریستی در منطقه غرب آسیا هیچگاه روحیه مقاومت و ایستادگی رزمندگان اسلام را در نظر نگرفته بود و لذا کسانی که تا قبل از این سخن از رفتن بشار اسد و سقوط حلب می زدند امروز به این نکته اذعان دارند که محور مقاومت پیروز میدان سوریه و عراق است.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.