



به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی تابان تربت، حجت الاسلام محمدرضا عصمتی در خطبه های این هفته نماز جمعه تربت حیدریه با اشاره به اجلاسیه سراسری نماز، راه حل بسیاری از ناهنجاری های جامعه را در ترویج نماز دانست و افزود: همه کسانی که در این کشور به فعالیت فرهنگی مشغول هستند نماز را مقدم بر همه کارها بدانند زیرا اگر این فرهنگ در جامعه نهادینه شود بسیاری از ناهنجاری های اجتماعی کاهش می یابد.
وی در ادامه با نام گذاری 20 آذر بعنوان حقوق بشر اشاره کرد و گفت: حقوق بشر مضمون و مفهوم خوبی دارد اما بسیاری از اوقات فعالیت های تحت این عنوان انجام می شود که انسان از نام بردن چنین عناوینی بیزار می شود؛ بعنوان مثال جنایات ال سعود در یمن و تروریست های تکفیری در منطقه غرب آسیا با پشتیبانی آمریکا و متحدانش باعث شده تا جامعه جهانی از مدعیان دروغین حقوق بشر بیزاری بجویند.
رئیس حوزه علمیه مرحوم هراتی پیروزهای جبهه مقاومت در منطقه غرب آسیا را نتیجه تفکر انقلابی در برابر استکبار دانست و بیان داشت: ایستادگی در برابر سلطه استکبار و مزدوران چند ملیتی داعش باعث به ثمر نشستن پیروزی جبهه مقاومت شده و بلا شک نابودی تروریست ها در غرب آسیا شرارت استکبار جهانی را از این منطقه قطع می کند
خطیب جمعه تربت حیدریه بدعهدی امریکا در تمدید تحریم های ده ساله را نقض آشکار برجام قلمداد کرد و اضافه کرد: این بدعهدی و نقض با تذکرات مکرر رهبر فرزانه انقلاب اسلامی پیش بینی می شد و امروز نیز بر افکار عمومی جامعه مبرهن و روشن شد و کسانی که تا دیروز دشمنی با آمریکا را توهمی بیش نمی دانستند اکنون به بی اعتمادی و بدعهدی شیطان بزرگ اعتراف کردند.
عصمتی به مسئولان توصیه کرد: مشکلات کشور را با بی اعتمادی کامل به جبهه استکبار و اعتماد و استفاده از جوانان و اندیشمندان داخلی با نگاه به ظرفیت های درونی برطرف کنند.
امام جمعه تربت حیدریه همچنین برخورد با کسانی که در این مدت چند سال قصد بزک کردن چهره آمریکا و ترویج این تفکر را در کشور داشتند را خواستار شد.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید