بدون نظر
 
رئیس دانشگاه پیام نور تربت حیدریه:
همایش ملی«دانشگاه محور توسعه» در تربت حیدریه برگزار می شود
تاریخ انتشار : ۱۴ آذر ۱۳۹۵ در ۷:۰۵ ق.ظ
 
رئیس دانشگاه پیام نور تربت حیدریه گفت: نخستین همایش علمی پژوهشی دانشگاه محور توسعه با حضور نخبگان و محققان علمی کشور 25 آذرماه امسال در محل دانشگاه پیام نور این شهرستان برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار تابان تربت، داوود فیروزی رئیس دانشگاه پیام نور تربت حیدریه صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اذعان داشت: این همایش با هدف گرد آمدن نخبگان و محققان علمی کشور جهت هم اندیشی و تبادل نظر آخرین دستاوردهای بنیادی و کاربردی دانشگاهها و توسعه ملی و حرکت در راستای تامین نیازهای جامعه برگزار می شود.

 

وی با بیان اینکه همایش در 7 محور اصلی برگزار می شود، افزود: آینده پژوهی، پژوهش های نوین، کار آفرینی دانشگاهها و توسعه اقتصاد مقاومتی و همچنین نقش دانشگاهها در توسعه صنعت در سطح کلان محورهای مورد بحث در همایش یک روزه دانشگاه محور توسعه می باشد.

 

فیروزی اظهار کرد: تاکنون 450 نفر در وب سایت همایش ثبت نام و 375 نفر نیز مقالات خود را ارائه کردند که پس از انتخاب مقالات برتر توسط هیئت داوران، خروجی همایش در کتابچه و همچنین پایگاه جهان اسلام و کنوانسیون محتوای علمی کشور منتشر می شود.

 

رئیس دانشگاه پیام نور تربت حیدریه مهمترین محور همایش را تبیین نقش دانشگاهها در توسعه کشور و پذیرش این موضوع مهم در جامعه عنوان کرد و افزود: دانشگاهها بعنوان یک واحد علمی، پژوهشی و تحقیقاتی نقش موثری در پیشرفت کشور دارند و باید این گونه همایش ها با خروجی مثبت به یک روال در سطح کشور تبدیل شود.

 

وی گفت:  علاقمندان به حضور در این همایش برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت همایش www.udd.ir  مراجعه کنند.

 

دانشگاه پیام نور تربت حیدریه با 2800 دانشجو در 46 رشته کارشناسی و 4 رشته ارشد و 13 عضو هیئت علمی فعالیت می کند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
اجرای بزرگ‌ترین پروژه آبرسانی خراسان رضوی در تربت‌حیدریه برخورداری ۱۰۰ درصدی مردم تربت‌حیدریه از نعمت گاز گزارش ویدیویی از آخرین وضعیت جاده تربت حیدریه به زاوه مهم‌ترین تکلیف در انقلاب اسلامی جهاد تبیین است انقلاب اسلامی الگویی نوین در مبارزه با استبداد است نگهداری راه‌های تربت‌حیدریه ۶۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد ۸۵۰ کیلووات برق وارد مدار برق‌رسانی تربت‌حیدریه شد افزایش ظرفیت انرژی‌های تجدیدپذیر در شرکت نفت تربت‌حیدریه املاک و ذخایر مازاد دولت باید در خدمت مردم باشد ۳۵۰ خوابگاه متٱهلی دانشجویی سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد تیم طرقبه قهرمان مسابقات دوی صحرانوردی خراسان رضوی شد سوءمدیریت و خودتحریمی چالش‌های اصلی کشور است
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort