کد خبر : 15180
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۶

نماینده سوریه در سازمان ملل:

اقدامات شورای امنیت برای پایان دادن به جنگ سوریه یک «بازی سیاسی» است

اقدامات شورای امنیت برای پایان دادن به جنگ سوریه یک «بازی سیاسی» است

به گزارش تابان تربت،  نقل از سناباد نیوز، بشار الجعفری، نماینده سوریه در سازمان ملل به شورای امنیت اعلام داشت که تمام نشست‌های این سازمان برای پایان دادن به جنگ سوریه چیزی جز یک بازی سیاسی نیست. به گزارش المصدر نیوز لبنان، در همین حال، بشار الجعفری پیش نویس قطعنامه‌ای که به امضای مصر، نیوزیلند

به گزارش تابان تربت،  نقل از سناباد نیوز، بشار الجعفری، نماینده سوریه در سازمان ملل به شورای امنیت اعلام داشت که تمام نشست‌های این سازمان برای پایان دادن به جنگ سوریه چیزی جز یک بازی سیاسی نیست.

به گزارش المصدر نیوز لبنان، در همین حال، بشار الجعفری پیش نویس قطعنامه‌ای که به امضای مصر، نیوزیلند و اسپانیا برای آتش بس ده روزه در حلب رسیده بود را رد کرد، زیرا در نوشتن این پیش نویس هیئت سوری هیچ نقشی نداشته است.

نماینده سوریه در سازمان ملل در پاسخ به این پیش نویس خطاب به شورای امنیت گفت:  اکنون زمان است که به این بازی سیاسی خاتمه دهید.

از سوی دیگر، ویتالی چورکین، نماینده روسیه در سازمان ملل نیز اعلام داشت که شورای امنیت باید دست از حمایت معارضان سوری به اصلاح میانه رو بردارد، زیرا این گروه‌ها نشان دادند که با نیروهای تروریستی در سوریه همکاری دارند.

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.