بدون نظر
 
رئیس شورای شهر تربت حیدریه در گفت و گو با«تابان تربت»:
شورای شهر در جابجائی نیروهای شهرداری نقشی ندارد/«میزخدمت» با حضور شهردار و معاونین آماده حضور در محلات شهر هستند
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۳۹۵ در ۷:۴۱ ق.ظ
 
رئیس شورای شهر تربت حیدریه گفت: هر گونه جابجائی و عزل و نصب در شهرداری طبق قانون بعهده شهردار بوده و اعضای شورای اسلامی شهر هیچ نقشی در انتصابات ندارند.

نادر سلیمانی رئیس شورای شهر تربت حیدریه در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت، از برخی شائبه ها در فضای مجازی در خصوص دخالت اعضای شورای شهر در انتصابات اخیر شهرداری انتقاد کرد و گفت: تمامی عزل و نصب ها و جابجائی ها در شهرداری طبق قانون برعهده شهردار بوده و اعضای شورای اسلامی نیز در جلسات متعدد خود با برنامه ریزی و تصویب قوانین و همچنین نظارت بر عملکرد شهردار نقش جداگانه ای دارند.

 

وی افزود: یکی از مطالبات مهم مردم استخدام و بکارگیری فرزندانشان در نهاد شهرداری است که با توجه به وضعیت اقتصادی حاکم بر جامعه و همچنین مشکلاتی که در شهرداری ها وجود دارد این اقدام امکان پذیرنبوده و این در حالی است که شهرداری  نیروی مازاد دارد.

 

رئیس شورای شهر تربت حیدریه گفت: در حال حاضر 352 نفر در شهرداری تربت حیدریه اعم از نیروی شرکتی، پیمانی و پرسنلی مشغول خدمت هستند که از این تعداد  169 نفر نیروی شرکتی هستند.

 

رئیس شورای شهر تربت حیدریه همچنین از راه اندازی میز خدمت با حضور اعضای شورای اسلامی شهر و شهردار و معاونین شهرداری خبر داد و افزود: اعضای شورای اسلامی شهر این آمادگی را دارند تا  جهت پاسخگوئی به مردم در محلات مختلف شهر حضور یافته و مشکلات و معضلات هر محله را با کمک شورایاری محلات و مردم محله برطرف کنند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
قافله جاماندگان اربعین حسینی به روایت تصویر پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تربت‌حیدریه+فیلم هزینه‌های غربالگری بیماران با حمایت خیران کاهش می‌یابد پایمردی زائران اربعین ادامه دهنده راه شهداست ۷۰ درصد موقوفات منطقه تربت‌حیدریه ثبت شده‌است انسداد مرزهای شرق کشور با سرعت در حال پیشرفت است حمل‌ونقل عمومی تربت‌حیدریه هوشمندسازی می‌شود تمام شبکه فشار ضعیف تربت‌حیدریه تا پایان سال خودنگهدار می‌شود آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن ضروری است توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در حال انجام است  بهره‌برداری از بخش‌های بازسازی‌شده بیمارستان ارتش در تربت‌حیدریه رسانه‌ها افسران جنگ نرم هستند/ دستورالعمل جدید برای تعامل مدیران با خبرنگاران ابلاغ شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort