



به گزارش خبرنگار تابان تربت، حجت الاسلام محمدرضا عصمتی در خطبه های این هفته نماز جمعه تربت حیدریه اذعان کرد: باید فریضه فراموش شده امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اسلامی زنده شود تا ارزشها حفظ و ناهنجاری های اجتمای از بین برود.
وی معضل جامعه امروز را عدم امر و نهی مناسب نسبت به ارزشها و ضد ارزشها عنوان کرد و افزود: امر به معروف و نهی از منکر یعنی احساس مسئولیت در برابر تک تک افراد جامعه از مسئولین در رده های بالای نظام تا افراد معمول جامعه، این نظریه ای است که سید الشهدا(ع) برای آن قیام کرد.
رئیس حوزه علمیه مرحوم هراتی تصریح کرد: نظریه دیگری که امروز در جامعه مطرح شده بی تفاوتی و لابالی گری نسبت به مسائل مهم امت اسلامی است، که افراد در برابر منکرات حمایت و یا سکوت کرده و معروفات را بی اهمیت برشمرند، این تفکر در اسلام جایگاهی ندارد.
خطیب جمعه تربت حیدریه گفت: ارزش واقعی انسان بر هویت و شخصیتی است که بر مبنای ارزشها شکل گرفته و اینکه کسانی ذلیل فرهنگ غرب قرار بگیرند عین بی ارزشی است.
امام جمعه تربت حیدریه ولنگاری فرهنگی را سومین نظریه در جامعه عنوان کرد و بیان داشت: در این نظریه که بارها مد نظر رهبری نظام قرارگرفته و یکی از مطالبات معظم له بشمار می رود، برخی افراد معتقدند که باید مردم خودشان راه را انتخاب کنند و مسئولان و کارگزاران نظام در برابر این هجمه جنگ نرم دشمن مسئولیتی ندارند، لذا امروز اگر کسی از ارزشهای دینی سخن بگوید او را به افراطی گری و تندروی متهم می کنند، این تفکر با ارزشهای دینی و انقلابی امت اسلامی سازش ندارد و در نظر اسلام مردود است.
وی یادآور شد: تا زمانی که امت اسلامی در زندگی فردی، اجتماعی و سیاسی خود، به الگوی رفتاری و گفتاری سیدالشهدا(ع) اقتدا کنند مسیر عزت و سعادت را در دنیا و آخرت در پیش خواهند گرفت.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید