بدون نظر
 
دبیر کل حزب مؤتلفه اسلامی در گفتگو با«تابان تربت»:
امضای قراردادهای جدید نفتی باید با تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی انجام شود/هیچ قراردادی نباید از نظر نمایندگان ملت پنهان بماند
تاریخ انتشار : ۱۳ مهر ۱۳۹۵ در ۸:۴۸ ق.ظ
 
دبیر کل حزب مؤتلفه اسلامی گفت: هر نوع قرارداد بین المللی نفتی باید با نظر و تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی انجام، تا از بروز تخلفات و فعالیت های غیر قانونی جلوگیری شود.

محمد نبی حبیبی دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در خصوص امضای قراردادهای جدید نفتی موسوم به IPC در گفت گو با خبرنگار تابان تربت، اظهار داشت: هیچگونه قرارداد بین المللی و نفتی نباید از نظر نمایندگان ملت پنهان بماند و اگر دولت قراردادی در این سطوح منعقد می کند باید حتما با نظر مجلس شورای اسلامی دنبال شود در غیر اینصورت ممکن است فعالیت غیر قانونی شکل بگیرد.

 

وی تصریح کرد: انعقاد قراردادهائی در این سطح از اهمیت بالائی برای نظام و کشور برخوردار است و لذا نمایندگان مجلس باید همه جوانب کار را در نظر بگیرند تا تخلفی صورت نگیرد.

 

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی گفت:دولت و مجلس موظف هستند تا در صورت وجود هر نوع شائبه و یا تخلفی در این قراردادها به سرعت وارد عمل شده و ازایجاد خسارت به نظام و مردم جلوگیری کنند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
ارتش و سپاه بازوی نظام اسلامی هستند امنیت و آسایش مردم خط قرمز حاکمیت است شهید برونسی میراثی ماندگار برای نسل‌ها نیروگاه ۳۲۰ کیلوواتی در تربت‌حیدریه به شبکه برق متصل شد بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort