کد خبر : 1434
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۸

امام جمعه تربت حیدریه:

فرهنگ تبلیغ و ظلم ستیزی امام کاظم(ع) دشمن را به استیصال کشانده بود

فرهنگ تبلیغ و ظلم ستیزی امام کاظم(ع) دشمن را به استیصال کشانده بود

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تابان تربت، حجت الاسلام مهدی شریعتی تبار ظهر پنج شنبه در جمع عزاداران و ارادتمندان به امام موسی کاظم(ع) در تربت حیدریه افزود: ولایتمداری و امامت در فرهنگ اسلامی از جایگاه ویژه ای برخوردار است بطوریکه اعمال انسان بدون ولایت و امامت قابل قبول نخواهد بود.   وی گفت: ولایتمداری

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تابان تربت، حجت الاسلام مهدی شریعتی تبار ظهر پنج شنبه در جمع عزاداران و ارادتمندان به امام موسی کاظم(ع) در تربت حیدریه افزود: ولایتمداری و امامت در فرهنگ اسلامی از جایگاه ویژه ای برخوردار است بطوریکه اعمال انسان بدون ولایت و امامت قابل قبول نخواهد بود.

 

وی گفت: ولایتمداری امام موسی کاظم(ع) در اخلاق، عبادت، تفقد مساکین و یتیمان و همچنین ظلم ستیزی دشمن را به سرگردانی و استیصال کشانده بود که چاره ای جز زندانی کردن آن امام همام را نداشت.

 

شریعتی تبار شرایط سیاسی حاکم بر زمان امام کاظم(ع) را شرایطی خفقان عنوان کرد و افزود: امام سالهای سال در زندانهای بغداد علیه طاغوت و ظلم مبارزه کرد و بدون هیچ ترس و دلهره ای واقعیت ها را برای مردم تبیین می کرد.

 

امام جمعه تربت حیدریه اذعان کرد: متاسفانه امروز جهان اسلام شناخت درستی از رهبران دینی خود ندارد و دچار انحرافاتی شده که نتیجه آن را می توان در پیدایش وهابیت، گروههای تکفیری و تندرو عنوان کرد.

 

وی راه نجات مسلمانان را اتحاد و همدلی دانست و گفت: مسلمان با وحدت کلمه، همدلی و شناخت دشمن، آتشی را که در منطقه و جهان اسلام روشن شده به دامن جبهه استکبار و صهیونیست ها برگردانند.

 

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.