بدون نظر
 
امام جمعه تربت حیدریه:
زنده نگه داشتن فرهنگ عاشورا نقطه آغاز انقلاب اسلامی بود/عالی ترین رتبه امر به معروف و نهی از منکر مبارزه با استکبار است
تاریخ انتشار : ۰۹ مهر ۱۳۹۵ در ۱۲:۲۵ ب.ظ
 
امام جمعه تربت حیدریه گفت: زنده نگه داشتن فرهنگ عاشورا علاوه بر تقویت حیات اسلام، نقطه آغاز انقلاب اسلامی بود.

به گزارش خبرنگار تابان تربت، حجت الاسلام محمدرضا عصمتی در خطبه های این هفته نماز جمعه تربت حیدریه اظهار کرد:امام حسین(ع) گمشده جامعه امروزی است که در چهارچوب فکری آن بزرگوار، عالی ترین رتبه و جایگاه امر به معروف و نهی از منکر، مبارزه با استکبار است.

 

وی افزود: اگر در جهان امروزی این امر محقق شود، دنیایی عاری از خشونت و ظلم خواهیم داشت.
وی با اشاره به در پیش بودن دهه محرم، اظهار کرد: هدف اصلی حضرت سیدالشهدا(ع) از خلق حماسه عاشورا، اجرای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه بود.
رئیس حوزه علمیه مرحوم هراتی گفت: از همین رو امام راحل (ره) بارها فرموده بودند که این محرم و صفر است که اسلام را زنده نگه داشته، زیرا از منظر ایشان زنده نگه داشتن فرهنگ عاشورا علاوه بر تقویت حیات اسلام، نقطه آغاز انقلاب اسلامی نیز بود.
امام جمعه تربت حیدریه با اشاره به هفته بزرگداشت نیروی انتظامی گفت: بخش زیادی از امنیت حاکم بر جامعه اعم از امنیت مادی، روحی و معنوی را مدیون تلاش های شبانه روزی نیروی انتظامی هستیم.
عصمتی در عین حال وظیفه نیروی انتظامی حفظ ارزش های جامعه و به خصوص تحقق کامل امر به معروف و نهی از منکر است.
وی گفت: البته برای تامین کامل امنیت در جامعه، دستگاه های دیگر هم نقش دارند که طبق قانون مکلف به همکاری با نیروی انتظامی هستند و هر قدر این همکاری پررنگ تر شود، سطح رضایت مندی شهروندان افزایش می یابد.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
ارتش و سپاه بازوی نظام اسلامی هستند امنیت و آسایش مردم خط قرمز حاکمیت است شهید برونسی میراثی ماندگار برای نسل‌ها نیروگاه ۳۲۰ کیلوواتی در تربت‌حیدریه به شبکه برق متصل شد بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort