بدون نظر
 
رایزن فرهنگی ایران در سنگال در گفتگو با «تابان تربت» مطرح کرد:
دیپلماسی قرآنی قدرت بیداری اسلامی را افزایش می دهد/نگاه رهبری به بیداری اسلامی، نگاهی عمقی و استراتژیکی است/شیعیان سنگال از شیخ زکزاکی حمایت می کنند
تاریخ انتشار : ۰۸ مهر ۱۳۹۵ در ۷:۱۲ ق.ظ
 
رایزن فرهنگی ایران در سنگال گفت: قرآن کریم بعنوان نقطه قوت مسلمانان در جهان است که می توان با دیپلماسی برگرفته از آیات و روایات این کتاب آسمانی، قدرت بیداری اسلامی را به خصوص در کشورهای آفریقائی افزایش داد.

سید حسن عصمتی رایزن فرهنگی ایران در سنگال در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت، اظهار داشت: دیپلماسی قرآنی و قند پارسی بعنوان دو شاخصه مهم فعالیت فرهنگی در کشورهای افریقائی مطرح شده که می تواند به سهم خود قدرت بیداری اسلامی را افزایش دهد.

 

وی استقبال از فعالیت های قرآنی را در کشور سنگال بسیار مطلوب توصیف کرد و افزود:  هنرهای قرآنی شامل؛ آموزش قرائت و تجوید و مفاهیم، خوش نویسی در دیپلماسی قرانی کشورهای آفریقائی می تواند مفهوم  واقعی اسلام ناب محمدی(ص) را به سایر مسلمانان منتقل کند.

 

رایزن فرهنگی ایران در سنگال اذعان کرد: قرآن کریم بعنوان نقطه قوت مسلمانان در جهان است که می توان با دیپلماسی برگرفته از آیات و روایات این کتاب آسمانی  قدرت بیداری اسلامی را به خصوص در کشورهای آفریقائی افزایش داد.

 

عصمتی، تفکر حاکم بر کشور سنگال را تصوف خواند و بیان داشت: از مجموع 14 میلیون جمعیت در این کشور حدود 96 درصد آنها مسلمان هستند که از این تعداد بالغ بر 90 درصد تفکر تصوف دارند که در تقابل با تفکر وهابیت است، اما به دلیل  تفکر لائیکی حاکم بر دولت، دولتمردان این کشور کمک مستشاری بسیاری به ال سعود در جنگ با یمن کردند.

 

وی ادامه داد: تصور نادرستی از نظام و مردم جمهوری اسلامی ایران دربرخی از کشورهای آفریقائی حاکم است و ما سعی می کنیم با دیپلماسی قرآنی ضمن شناخت انقلاب اسلامی، ایران 7 هزار ساله باستان را نیز به آنها بشناسانیم.

 

عصمتی از امام خمینی(ره) بعنوان مرد خدا نزد سنگالی های یاد کرد و گفت: وقتی که از مردم سنگال سئوال می شود امام خمینی(ره) کیست؟ انها می گویند مرد خدا و شخصی است که با دانه های تسبیح و اذکار الهی هلیکوپترهای آمریکائی را در طبس نابود کرد.

 

وی به برخی برداشت های نادرست از تعابیر رهبری در خصوص بیداری اسلامی اشاره کرد و گفت: نگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی به موضوع بیداری اسلامی نگاهی عمقی و استراتزیک می باشد که در آینده زمینه ساز تمدن بزرگ اسلامی است.

 

عصمتی رویکرد قند پارسی را بعنوان دومین برنامه برای شناخت زبان فارسی در کشورهای آفریقائی عنوان کرد و افزود: در 37 سال گذشته عملکرد خوبی برای شناخت زبان و فرهنگ فارسی نداشتیم و این زبان بهترین راهکار برای شناخت فرهنگ و تمدن ایرانی است.

 

رایزن فرهنگی ایران در سنگال در خصوص وضعیت شیخ زکزاکی گفت: شیعیان سنگال پس از موضوع حبس و آزار و اذیت شیخ زکزاکی تلاش کردند تا با ارتباط گیری نهادهای بین المللی ضمن بررسی وضع رهبر شیعیان نیجریه بعنوان حقوق شهروندی از وی حمایت کنند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
قافله جاماندگان اربعین حسینی به روایت تصویر پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تربت‌حیدریه+فیلم هزینه‌های غربالگری بیماران با حمایت خیران کاهش می‌یابد پایمردی زائران اربعین ادامه دهنده راه شهداست ۷۰ درصد موقوفات منطقه تربت‌حیدریه ثبت شده‌است انسداد مرزهای شرق کشور با سرعت در حال پیشرفت است حمل‌ونقل عمومی تربت‌حیدریه هوشمندسازی می‌شود تمام شبکه فشار ضعیف تربت‌حیدریه تا پایان سال خودنگهدار می‌شود آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن ضروری است توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در حال انجام است  بهره‌برداری از بخش‌های بازسازی‌شده بیمارستان ارتش در تربت‌حیدریه رسانه‌ها افسران جنگ نرم هستند/ دستورالعمل جدید برای تعامل مدیران با خبرنگاران ابلاغ شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort