کد خبر : 14141
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۷

فرماندار تربت حیدریه:

امروز باید روحیه دفاع مقدس در تمام سطوح نظام حفظ و تقویت شود/فضا برای انتخاباتی شدن کشورخیلی زود است/فتنه 88 یک رقابت داخلی بود که دشمن آن را به یک فضای دو قطبی در جامعه تبدیل کرد

امروز باید روحیه دفاع مقدس در تمام سطوح نظام حفظ و تقویت شود/فضا برای انتخاباتی شدن کشورخیلی زود است/فتنه 88 یک رقابت داخلی بود که دشمن آن را به یک فضای دو قطبی در جامعه تبدیل کرد

به گزارش خبرنگار تابان تربت،حسن فتحی نیا معاون استاندار و فرماندار ویژه تربت حیدریه ظهر امروز در نشست شورای اداری این شهرستان اظهار کرد: ملت ایران هیچگاه از جانفشانی ها و رشادت های رزمندگان  دوران دفاع مقدس پشیمان نشده و برای ارتقای همه جانبه در تمامی عرصه ها  این روحیه را همچنان در سطوح مختلف

به گزارش خبرنگار تابان تربت،حسن فتحی نیا معاون استاندار و فرماندار ویژه تربت حیدریه ظهر امروز در نشست شورای اداری این شهرستان اظهار کرد: ملت ایران هیچگاه از جانفشانی ها و رشادت های رزمندگان  دوران دفاع مقدس پشیمان نشده و برای ارتقای همه جانبه در تمامی عرصه ها  این روحیه را همچنان در سطوح مختلف مملکت باید حفظ و تقویت کند.

 

وی اذعان کرد: شکست های سوری در عملیا ت های ایذایی  دوران دفاع مقدس وجود داشت اما کسی اجازه بیان آن را نمی داد و همه با یک وحدت رویه و اخلاص کامل تلاش می کردند تا در عملیات ها موفق و سربلند بیرون آیند.

 

فرماندار تربت حیدریه ادامه داد: امروز هم باید این اتحاد و اخلاص در کشور باقی بماند، این در نوع خود دفاع مقدس دیگری است و نباید با بحث های سیاسی به غلط فضای کشور را دوقطبی کرد، زیرا تنها بهره این دو قطبی سازی خشنودی دشمنان انقلاب اسلامی است.

 

فتحی نیا گفت: مسئولان دیپلماسی کشور در سفر به نیویورک به دنبال مطالبه گری تعهدات برجام هستند و همه فعالان سیاسی کشور باید با  وحدت رویه این مطالبه گری به حق را از بدعهدان برجام و جامعه بین المللی مطالبه کنند.

 

فرماندار تربت حیدریه با بیان اینکه فضا برای انتخاباتی شدن کشور خیلی زود است، افزود: توصیه می کنیم فعالان سیاسی و گروههای مختلف مراقب باشند و از هم اکنون فضای کشور را انتخاباتی نکنند، کما اینکه در فتنه سال 88 یک رقابت داخلی بین دو کاندیدا صورت گرفت و دشمن با دامن زدن به آن فضا را دو قطبی کرد.

 

در ادامه این نشست، فرمانده سپاه تربت حیدریه هفته دفاع مقدس را یاداور رشادت های ایثارگرانی دانست که امنیت و اقتدار امروز انقلاب اسلامی ایران در سایه این رشادت ها بدست آمده است.

 

سرهنگ پاسدار فرضعلی گرایلی اظهار داشت: انقلابی شدن به ظاهر آسان، اما انقلابی ماندن بسیار سخت است، کما اینکه امروز مشاهده می کنیم که برخی نواها و زمزمه های دشمن از حنجره عناصری در داخل کشور بلند می شود که روزی همراه امام و انقلاب بودند.

 

وی افزود: هفته دفاع مقدس یادآور گذشته هاست که ببینیم برای چه انقلاب کردیم و چرا جنگ شد و در ادامه چرا جنگیدیم؟ امروز باید ثمره و دستاوردهای این دوران طلایی از انقلاب اسلامی برای نسل جوان کشور ترویج و تبیین شود.

انتهای پیام/

 

 

 

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.