بدون نظر
 
فرمانده سپاه تربت حیدریه:
مدیریت اشرافی گری «باز تولید طبقات اشرافی گری» در جامعه است/بعضی افراد سخنان آمریکائی ها را در کشور بازخوانی می کنند/جبهه استکبار قصد تصرّف شاهرگ حیانی خاورمیانه را دارد
تاریخ انتشار : ۱۶ شهریور ۱۳۹۵ در ۵:۳۰ ق.ظ
 
فرمانده سپاه تربت حیدریه گفت: دشمن به دنبال دوقطبی کردن جامعه اسلامی است و قصد دارد با ترویج مدیریت اشرافی گری، ضمن باز تولید طبقات اشرافی گری در کشور، مسئولان را از آرمانها و اهداف انقلاب اسلامی به دور نگه دارد.

به گزارش خبرنگار تابان تربت، سرهنگ پاسدار فرضعلی گرایلی فرمانده سپاه تربت حیدریه صبح امروز در همایش بصیرتی بسیجیان تربت حیدریه در بقعه متبرکه بی بی حسنیه اذعان کرد: مدریت انقلابی مدیریتی علمی و براساس حفظ ارزشها و آرمانهای انقلاب و معتقد به شرعیات اسلام است که می تواند نظام اسلامی را به قله های متعالی و سعادت جهان برساند.

 

وی ادامه داد: بر خلاف تصور برخی ها که فکر می کنند جامعه دچار جناج های اصولگرایی و اصلاحطلبی است، اما رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران بارها در تبیین این اهدف دشمن فرمودند که در کشور تنها دو تفکر انقلابی و غیر انقلابی وجود دارد.

 

گرایلی با بیان اینکه دشمن به دنبال دو طبی کردن جامعه است، افزود: ترویج فرهنگ اشرافی گری به خصوص در بین مسئولان این امید را به دشمن می دهد تا کارگزاران نظام از ارزشها و اهداف ناب انقلاب اسلامی به دور مانده و مردم و نظام را در مقابل هم قرار دهند.

 

فرمانده سپاه تربت حیدریه اظهار کرد: چگونه می شود کسانی که با حقوقها و کارانه های نجومی و نامتعارف زندگی کردند، معیشت افرادی که با یارانه ماهانه  سپری می کنند را درک کنند؟ آیا اینان ذخیره های نظام هستند؟

 

وی گفت: اگر ذخایر انقلاب ماهی 50 میلیون حقوق و کارانه می گیرند دیگر چیزی از انقلاب باقی نمی ماند، چرا که امام راحل انقلاب اسلامی را در حمایت از محرومان و مستضعفان عالم و مبارزه با فساد و اشرافی گری تاسیس کرد و اینگونه سخنان علاوه برآنکه برازنده مسئولان ارشد نظانم نمی باشد، مردم را نسبت به آرمانها و ارزشهای انقلاب اسلامی بی تفاوت می کند.

 

گرایلی از کسانی که سخنان آمریکائی ها را در کشور بازخوانی می کنند، انتقاد کرد و افزود: جبهه استکبار قصد دارد تا در شاهرگ حیاتی و قلب خاورمیانه مستقر شود و هیچگاه دست از تحریم و توطئه و دشمنی تا فروپاشی انقلاب اسلامی ایران برنمی دارد، لذا لازم است برخی ها نسبت به بیانات خود تجدید نظر کنند و دائم سخنان امریکائی ها را در کشور بازخوانی نکنند.

 

فرمانده سپاه تربت حیدریه اذعان داشت: جمهروی اسلامی ایران با هدف تشکیل تمدن بزرگ اسلامی در حال گسترش فرهنگ ناب انقلاب اسلامی است که در عصر پیشرفت و عدالت انقلاب، زمینه را برای ظهور یگانه منجی عالم بشریت محقق می سازد.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
بانک اطلاعات دقیق، کلید توسعه جنوب خراسان رضوی است مسابقات تیراندازی شرق کشور در تربت‌حیدریه برگزار شد عید غدیر؛ بزرگ‌ترین هدیه هدایت برای بشریت تحول در زیرساخت‌های درمانی تربت‌حیدریه با حمایت خیرین اندیشه‌های امام خمینی (ره) چراغ راه ملت ایران است امام راحل، الگوی هویت‌بخشی و آزادی‌خواهی در جهان اسلام است تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان راهبردی برای آینده است هنرستان‌های تربت‌حیدریه توسعه و تجهیز می‌شوند ضرورت تحول در سیاست‌های مبارزه با مواد مخدر مبارزه با اعتیاد مسئولیت مشترک دولت و خانواده است امام خمینی(ره) تهدیدها را به فرصت‌ تبدیل کرد مشارکت گسترده خیرین در توسعه سلامت تربت حیدریه
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort