بدون نظر
 
معاون توسعه اداره کل میراث فرهنگی خراسان رضوی:
صنعت گردشگری کشور باید احیا شود/اولویت گردشگری تربت حیدریه منطقه ییلاقی حصار و رودمعجن است
تاریخ انتشار : ۱۳ شهریور ۱۳۹۵ در ۹:۱۳ ق.ظ
 
معاون توسعه و پشتیبانی اداره کل میراث فرهنگی و صنایع دستی خراسان رضوی، احیای صنعت گردشگری را جایگزین مناسبی برای صنایع و معادن رو به اتمام کشور عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار تابان تربت، محمد صالح نیا معاون توسعه اداره کل میراث فرهنگی و صنایع دستی خراسان رضوی صبح امروز در مراسم تودیع و معارفه رئیس جدید میراث فرهنگی تربت حیدریه اظهار داشت: با توجه به حضور  5 میلیونی زائر خارجی به مشهد مقدس لازم است تا مناطق مختلف گردشگری در مسیر خراسان رضوی احیا و مورد توجه قرار گیرد.

 

وی تصریح کرد:  هر چند بعد از حادثه سفارت عربستان مقداری از حضور زائران عرب کاسته شده، اما این استعداد در برخی از شهرهای خراسان وجود دارد تا با معرفی آثارباستانی و میراث فرهنگی و مناطق گردشگری زمان ایستایی مسافران را در این مناطق افزایش دهند.

 

معاون سیاسی اجتماعی فرماندار تربت حیدریه در ادامه این مراسم طی سخنانی کوتاه گفت: شهرستان تربت حیدریه به لحاظ آثار باستانی و میراث فرهنگی و گردشگری قابلیت و ظرفیت مناسبی دارد اما به دلیل فقدان مهمانپذیرها و  اماکن پذیرائی ایستایی مسافران و گردشگران بسیار کم است.

 

مهدی ناصری اذعان کرد:  پارک جنگلی پیشکوه در تربت حیدریه  با چشم انداز زیبائی که دارد بعنوان یک منطقه گردشگری در خراسان رضوی معرفی شده که با اجرای طرح جامع، این منطقه مکانی مناسب برای جذب توریست و گردشگر است.

 

همچنین رئیس اسبق میراث فرهنگی تربت حیدریه در این مراسم اظهار داشت: اولویت اصلی گردشگری تربت حیدریه منطقه ییلاقی حصار و رودمعجن در بخش بایگ این شهرستان است که با توجه به حضور شهروندان در اواخر هفته این منطقه مستلزم نگاه ویژه مسئولان است.

 

هادی شریفان خاطر نشان کرد: در مدت 6 سال گذشته تاکنون یک میلیارد و 166 میلیون تومان در حوزه صنایع دستی و مشاغل خانگی تسهیلات بانکی به متقاضیان پرداخت شده است.

 

وی از صدور 1200 کارت صنعتگر برای ابریشم کشان بخش بایگ تربت حیدریه، مرمت و بهسازی بناهای تاریخی و آثارباستانی و همچنین چاپ بروشور و توزیع در ایام نوروز بعنوان شاخص ترین فعالیت های این اداره در مدت حضورش یاد کرد.

 

در پایان این مراسم پس از قدردانی از زحمات 6 ساله هادی شریفان، علی محمدی بعنوان رئیس جدید میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری تربت حیدریه معرفی شد.

 

هادی شریفان بعنوان قائم مقام اداره میراث فرهنگی نیشابور و مدیر پایگاه شادیاخ نیز معرفی شده است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
اجرای بزرگ‌ترین پروژه آبرسانی خراسان رضوی در تربت‌حیدریه برخورداری ۱۰۰ درصدی مردم تربت‌حیدریه از نعمت گاز گزارش ویدیویی از آخرین وضعیت جاده تربت حیدریه به زاوه مهم‌ترین تکلیف در انقلاب اسلامی جهاد تبیین است انقلاب اسلامی الگویی نوین در مبارزه با استبداد است نگهداری راه‌های تربت‌حیدریه ۶۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد ۸۵۰ کیلووات برق وارد مدار برق‌رسانی تربت‌حیدریه شد افزایش ظرفیت انرژی‌های تجدیدپذیر در شرکت نفت تربت‌حیدریه املاک و ذخایر مازاد دولت باید در خدمت مردم باشد ۳۵۰ خوابگاه متٱهلی دانشجویی سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد تیم طرقبه قهرمان مسابقات دوی صحرانوردی خراسان رضوی شد سوءمدیریت و خودتحریمی چالش‌های اصلی کشور است
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort