بدون نظر
 
صبح امروز؛
سومین مرکز کنترل ترافیک خراسان رضوی در تربت حیدریه راه اندازی شد
تاریخ انتشار : ۰۸ شهریور ۱۳۹۵ در ۷:۳۸ ق.ظ
 
مرکز کنترل ترافیک شهر تربت حیدریه بعنوان سومین مرکز کنترل ترافیک خراسان رضوی با اعتبار 2 میلیارد و پانصد میلیون ریال به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار تابان تربت، شهردار تربت حیدریه صبح امروز در حاشیه بهره برداری این مرکز، اظهار داشت: پس از تصویب راه اندازی مرکز کنترل ترافیک تربت حیدریه در شورای شهر، این مرکز با همت دست اندرکاران شهرداری و راهنمایی و رانندگی در مدت کمتر از دو ماه و با هزینه بری 2 میلیارد و 500 میلیون ریال راه اندازی شد.

 

رمضانعلی شورابی تصریح کرد: با نصب 8 دوربین مجهز در نقاط پرتردد و میادین اصلی شهر، اکنون می توان سر وسامان بهتر و شایسته تری به اوضاع حمل و نقل و ترافیکی شهر بدهیم.

 

وی ادامه داد: به لحاظ فنی این مرکز به گونه ای طراحی شده که بنا به مقتضیات زمان و مکان، قابل توسعه است، اما گسترش آن نیازمند تخصیص و اعتبارات لازم است.

 

شهردار تربت حیدریه در تشریح نقاظ پرتردد شهر تربت حیدریه اذعان کرد: با مشارکت صنف طلافروشان شهر تربت حیدریه پنج خیابان اصلی و منتهی به میدان مرکزی و همچنین میدان امام علی(ع)، تقاطع روز و تقاطع بیمارستان نهم دی بعنوان فاز اول تحت پوشش مرکز کنترل ترافیک تربت حیدریه قرار گرفته است.

 

در ادامه بهره برداری از پروژه های شهرداری، پارک بانوان این شهر در منطقه گردشگری پیشکوه با اعتبار 8 میلیارد و پانصد میلیون ریال به بهره برداری رسید.

 

بوستان مهربانو در زمینی به گستره هشت هزار و 500 مترمربع با اعتباری افزون بر هشت میلیارد و 400 میلیون ریال ایجاد شده که دارای پیست اسکیت، ایستگاه بدنسازی، زمین والیبال، هندبال و فوتبال، باغ صخره ای و آبنما است.

 

به گفته شهردار تربت حیدریه، بانوان می توانند همه روزه به جز جمعه ها که متعلق به خانواده هاست، از ساعت 8 صبح تا 8 شب از این محیط زیبا بهره مند شوند.

 

تربت حیدریه بعد از مشهد و نیشابور بعنوان سومین شهر خراسان رضوی صاحب مرکز کنترل ترافیک شد.

انتهای پیام/

 

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
قافله جاماندگان اربعین حسینی به روایت تصویر پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تربت‌حیدریه+فیلم هزینه‌های غربالگری بیماران با حمایت خیران کاهش می‌یابد پایمردی زائران اربعین ادامه دهنده راه شهداست ۷۰ درصد موقوفات منطقه تربت‌حیدریه ثبت شده‌است انسداد مرزهای شرق کشور با سرعت در حال پیشرفت است حمل‌ونقل عمومی تربت‌حیدریه هوشمندسازی می‌شود تمام شبکه فشار ضعیف تربت‌حیدریه تا پایان سال خودنگهدار می‌شود آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن ضروری است توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در حال انجام است  بهره‌برداری از بخش‌های بازسازی‌شده بیمارستان ارتش در تربت‌حیدریه رسانه‌ها افسران جنگ نرم هستند/ دستورالعمل جدید برای تعامل مدیران با خبرنگاران ابلاغ شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort