بدون نظر
 
با حضور رئیس ستاد بحران نزاجا؛
رزمایش مقابله با بلیّات در تیپ 177 ارتش تربت حیدریه برگزار شد
تاریخ انتشار : ۰۷ شهریور ۱۳۹۵ در ۱۲:۲۵ ب.ظ
 
رزمایش مقابله با بلیّات توسط یگانهای مختلف تیپ پیاده 177 شهید محمد جعفر نصر اصفهانی در محل استقرار این تیپ در تربت حیدریه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار تابان تربت، رزمایش مقابله با بلیّات توسط یگانهای مختلف تیپ پیاده 177 شهید محمد جعفر نصر اصفهانی ظهر امروز با حضور رئیس ستاد بحران نیروی زمینی ارتش و اعضای شورای تامین و سازمانهای امدادی  در محل استقرار این تیپ در تربت حیدریه برگزار شد.

 

فرمانده تیپ پیاده 177 ارتش  در حاشیه برگزاری این رزمایش گفت: به منظور مردم یاری و مقابله با مخاطرات طبیعی مانند؛ سیل، زلزله، آتش سوزی و … رزمایش  با طراحی سناریو و صحنه سازی واقعی و تله های انفجاری، نجات مجروحین، امدادرسانی، تغسیل و تدفین و سایر موارد اجرا شد.

 

سرهنگ ستاد حمیدرضا جعفری با بیان اینکه باید با ساماندهی و سازماندهی کاملی در حوزه مقابله با بلیات وارد شویم، گفت: نیروی زمینی ظرفیت‌های بسیار زیادی دارد که می‌تواند در خدمت کشور باشد.

 

توانمندسازی هدایت و رهبری نیروها در حین عملیات، تمرین عملی طرح و یکسان سازی تیم‌های امدادی در بین یگان‌های درگیر از جمله اهداف برگزاری این رزمایش عنوان شده است.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
قافله جاماندگان اربعین حسینی به روایت تصویر پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تربت‌حیدریه+فیلم هزینه‌های غربالگری بیماران با حمایت خیران کاهش می‌یابد پایمردی زائران اربعین ادامه دهنده راه شهداست ۷۰ درصد موقوفات منطقه تربت‌حیدریه ثبت شده‌است انسداد مرزهای شرق کشور با سرعت در حال پیشرفت است حمل‌ونقل عمومی تربت‌حیدریه هوشمندسازی می‌شود تمام شبکه فشار ضعیف تربت‌حیدریه تا پایان سال خودنگهدار می‌شود آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن ضروری است توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در حال انجام است  بهره‌برداری از بخش‌های بازسازی‌شده بیمارستان ارتش در تربت‌حیدریه رسانه‌ها افسران جنگ نرم هستند/ دستورالعمل جدید برای تعامل مدیران با خبرنگاران ابلاغ شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort