کد خبر : 13682
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۴ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۳

هم افزایی ایران و روسیه در حال جواب دادن است/ جوسازی ها به دلیل شکست تروریست ها در منطقه بود

هم افزایی ایران و روسیه در حال جواب دادن است/ جوسازی ها به دلیل شکست تروریست ها در منطقه بود

به گزارش تابان تربت، به نقل از مرصاد، در خصوص جوسازی رسانه های غربی در خصوص روابط ایران و روسیه اظهار داشت: این جوسازی ها طبیعی است زیرا امروز هم افزایی سیاسی و امنیتی – نظامی جمهوری اسلامی ایران و روسیه در خاورمیانه در حال جواب دادن است.   وی افزود: این هم افزایی باعث

به گزارش تابان تربت، به نقل از مرصاد، در خصوص جوسازی رسانه های غربی در خصوص روابط ایران و روسیه اظهار داشت: این جوسازی ها طبیعی است زیرا امروز هم افزایی سیاسی و امنیتی – نظامی جمهوری اسلامی ایران و روسیه در خاورمیانه در حال جواب دادن است.

 

وی افزود: این هم افزایی باعث شکست تروریست ها شده است و موجب شده است که داعش در منطقه به عنوان جریان شکست خورده باشد.

 

مشاور رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: همچنین این هم افزایی باعث شده است که شاهد استقرار و استحکام حاکمیت در سوریه بشویم. از طرفی باعث شده است که بحران های دیگر منطقه ای را مهار و کنترل کنیم.

 

این شرایط نمی تواند خوشایند آمریکایی ها و غربی ها در منطقه باشد

 

حقیقت پور با بیان اینکه قدر مسلم این شرایط نمی تواند خوشایند آمریکایی ها و غربی ها در منطقه باشد، تصریح کرد: این هم افزایی را بایستی توسعه بدهیم. امروز به این هم افزایی سوریه، عراق، چین و در آینده شاید هند بخواهند اضافه بشوند و در واقع اگر اضافه بشوند یک وزنه بسیار موثر و سنگینی در سطح منطقه به وجود خواهد آمد که بسیاری از تحرکات و اقدامات آمریکایی ها، غربی ها و اسرائیلی ها را خنثی می کند.

 

وی با اشاره به تغییر رویکرد اخیر ترکیه گفت: شاید رویکرد اخیر ترک ها بعد از کودتا باعث شود که آن ها به نحوی در این گردونه توافق بین ایران و روسیه اضافه شوند. این ها همه جای امیدواری برای تفاهم  و جای نگرانی برای غربی ها دارد.

 

به گفته حقیقت پور این هم افزایی جواب داده و توانسته است که کمر تروریست ها را در سطح منطقه بشکند و به همین خاطر آن ها نگران این وضعیت هستند و اقدام به جوسازی می کنند.

 

رونمایی از روابط عربستان و اسرائیل به نفع ما تمام می شود

 

وی افزود: ما به این جوسازی ها عادت کرده ایم و نباید نگران بود.

 

مشاور رییس مجلس شورای اسلامی با تایید اینکه تغییر موازنه قدرت در منطقه موجب شده ارتباطات عربستان سعودی و منافقین رونمایی شود، گفت: علاوه بر این موجب شده ارتباطات عربستان و اسرائیل هم علنی شد و این به نفع ما خواهد بود.

انتهای پیام/ط

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.