بدون نظر
 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه خبر داد؛
افزایش 30 درصدی ضریب اشغال تخت در بیمارستان 9 دی تربت حیدریه
تاریخ انتشار : ۰۳ شهریور ۱۳۹۵ در ۹:۱۰ ق.ظ
 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: در ادامه اجرای طرح تحول نظام سلامت و کاهش فرانشیز، آمار مراجعین به بیمارستان آموزشی درمانی 9 دی در این مدت 30 درصد افزایش یافته است.

به گزارش خبرنگار تابان تربت، محمدرضا بهروز معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در این خصوص اظهار داشت: اجرای طرح تحول نظام سلامت از مهمترین اقدامات حوزه درمان در سه سال گذشته می باشد که از سال 93 با 6 بسته از جمله افزایش زایمان طبیعی و کاهش سزارین که در این شاخص ما توانستیم سزارین را نسبت به پایه 20 درصد کاهش دهیم و آمار زایمان طبیعی را بالاببریم بطوریکه تقریبا هفت هزار زایمان طبیعی در بیمارستان آموزشی،درمانی نهم دی انجام شده است.

وی ادامه داد: کاهش فرانشیز بسته دیگر این طرح بوده که در نهایت آمار مراجعین به بیمارستان افزایش پیدا کرده و طبق بررسی های صورت گرفته ضریب اشغال تخت در بیمارستان از 65 درصد به 96.2 درصد رسیده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از بسته اقامت پزشکان یاد کرد و افزود: پزشکان بصورت 24 ساعته در بیمارستان حضور دارند، بطوریکه در سال 93 در 4تخصص داخلی، بیهوشی، جراحی و زنان پزشکان جذب و در سال 94 رشته اطفال به مجموع آنها اضافه گردید.

وی گفت: همچنین در خصوص ارتقاء ویزیت ماقبل از سال 93 در یک کلینیک تخصصی به مردم  ارائه خدمات می کردیم که بعد از اجرای طرح تحول با آغاز فعالیت کلینیک دوم شاهد افزایش بیش از 140درصد آمار مراجعه به کلینیک ها داشته ایم.

بهروز، ماندگاری پزشکان متخصص را از دیگر اقدامات انجام شده در سه سال گذشته عنوان کرد و افزود: از سال 93 تاکنون 40پزشک متخصص و 2 پزشک فوق تخصص جذب دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه شده اند.

وی در خصوص اجرای بسته هتلینگ گفت: فعالیت های زیادی در این حوزه رخ داده که بازسازی وبهسازی اورژانس،بخش های زنان آندوسکوپی و پروژه های زایشگاه خصوصی، کلینیک تخصصی ویژه،اورژانس و غربالگری سرطان و ساختمان ام آر آی و هم چنین ارتقاء تجهیزات پزشکی بیمارستان آموزشی درمانی نهم دی، راه اندازی مرکز شیمی درمانی و اولین مرکز سنگ شکن برون اندامی جنوب خراسان رضوی، اتاق عمل چشم بخشی از اقدامات صورت گرفته در این مدت سه سال بوده است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
قافله جاماندگان اربعین حسینی به روایت تصویر پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تربت‌حیدریه+فیلم هزینه‌های غربالگری بیماران با حمایت خیران کاهش می‌یابد پایمردی زائران اربعین ادامه دهنده راه شهداست ۷۰ درصد موقوفات منطقه تربت‌حیدریه ثبت شده‌است انسداد مرزهای شرق کشور با سرعت در حال پیشرفت است حمل‌ونقل عمومی تربت‌حیدریه هوشمندسازی می‌شود تمام شبکه فشار ضعیف تربت‌حیدریه تا پایان سال خودنگهدار می‌شود آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن ضروری است توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در حال انجام است  بهره‌برداری از بخش‌های بازسازی‌شده بیمارستان ارتش در تربت‌حیدریه رسانه‌ها افسران جنگ نرم هستند/ دستورالعمل جدید برای تعامل مدیران با خبرنگاران ابلاغ شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort