بدون نظر
 
پررنگ بودن سیاست خارجی دولت فرضیه عدم توجه به ابلاغیه‌های اقتصاد مقاومتی را قوت می‌دهد/ اقدامات صورت گرفته در قرارگاه اقتصاد مقاومتی به مردم منعکس نشده است
تاریخ انتشار : ۳۱ مرداد ۱۳۹۵ در ۱۲:۰۳ ب.ظ
 
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: بزرگ کردن رفت و آمد‌های بیگانگان به کشور این فرضیه را در ذهن مردم به وجود می‌آورد که که دولت به اصرار رهبری مبنی بر تحقق اقتصاد مقاومتی بی تفاوت است.

به گزارش مشهد پیام، آیت الله سید احمد علم الهدی ظهر امروز در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی اظهار داشت: بنده به عنوان طلبه بر این باور هستم که در موضوع فرهنگ و اقتصاد بایستی پدافند اقتصاد مقاومتی را بر برنامه ریزی و اقدام نرم افزاری ارجحیت دهیم.

 

وی افزود: توسعه جریان تجارت در کنار تولید موجب شده است که استان ما با بی ثباتی اقتصادی مواجه شود، همچنین ساخت و ساز نامناسب که مدیریت استان را پیچیده و دشوار کرده نیز باید سامان یابد.

 

آیت الله علم الهدی خاطر نشان کرد: اگر برنامه ریزی قوی‌تری در حوزه صنایع مادر داشتیم، نوسان بازار ثبات اقتصادی استان را هدف قرار نمی‌داد تا با ضربه مواجه شویم؛ خراسان رضوی نسبت به سایر استان‌ها با بی ثباتی اقتصادی روبه رو است که این دولت باید بتواند بر مسائل پیرامونی این بی ثباتی اقتصادی فائق آید.

 

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی عنوان کرد: مشهد وارد عرصه مصرف کاذب شده است و گواه این مطلب رشد چشم گیر و بی‌حساب مراکز تجاری در این شهر است؛ هیچ استانی همچون خراسان رضوی از مرکز تاثیر نمی‌پذیرد و ویژگی‌هایی دارد که هیچ یک از استان‌های کشور دارا نیستند.

 

وی اظهار داشت: بایستی از تجربه بالای استاندار خراسان رضوی بهره گرفت تا با پیشگیری از ورود کالا‌های قاچاق خودداری کنیم و علاوه بر ارتقاء سطح استان بر سایر استان‌ها نیز اثر بگذاریم.

 

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در پاسخ به گفته‌های استاندار خراسان رضوی مبنی بر اینکه برخی دولت را ضد مردم می‌داند، گفت: حرکت‌های خوبی از جانب استانداری خراسان رضوی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی انجام شده ولی در درون مردم منعکس نشده است، از روزی که رهبری فرمان تشکیل قرارگاه اقتصاد مقاومتی را داده‌اند مدتی می‌گذرد ولی به هیچ وجه فعالیت این ستاد و قرارگاه بین مردم منعکس نشده است.

 

آیت الله علم الهدی تصریح کرد: در صورتی که بایستی گزارشات اقتصاد مقاومتی و اقداماتی که در این باب صورت گرفته به مردم اعلام شود، ارتباطات سیاسی و بزرگ کردن رفت و آمد‌ها در میان مردم منعکس می‌شود؛ انتشار فعالیت‌های سیاست خارجی و وزارت امور خارجه آن قدر فعالیت‌های دولت را تحت الشعاع قرار داده که مردم فکر می‌کنند نگاه دولت برای حل مسائل به خارج است.

 

وی با بیان اینکه اگر دولت گزارش عملکرد و اقدامات خود را در حوزه اقتصاد مقاومتی منتشر کند این تصور در مردم به وجود نمی‌آید، گفت: بزرگ کردن رفت و آمد‌های بیگانگان به داخل کشور این فرضیه را در ذهن مردم به وجود می‌آورد که که دولت به اصرار رهبری مبنی بر تحقق اقتصاد مقاومتی بی تفاوت بوده و تنها به رفت و آمد‌های سیاسی توجه دارد.

 

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی به توسعه فعالیت‌های رسانه‌ای دولت در عرصه اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و افزود: تا زمانی که وضعیت بازار کنترل نشود و اجناس خارجی و قاچاق در بازار بماند، نمی‌شود مردم را مجاب کرد که کالای قاچاق خریداری نکرده و از کالای ایرانی دفاع کنند.

 

وی بیان کرد: در حال حاضر مشهد بزرگترین بازار پوشاک کشور را دارد که ۷۰ درصد آن‌ها خارجی بوده و مابقی پوشاک‌های داخلی‌ای هستند که با برند خارجی به فروش می‌رسند؛ نخستین اقدامی که بایستی صورت بگیرد این است که اتحادیه‌ها به صنف خود دستور دهند که کالا‌های خارجی را جمع کنند.

 

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی بیان کرد: پدافند و پیشگیری موجب حمایت از تولید داخلی و تحقق اقتصاد مقاومتی است، ما قدرت حصار کشی در اطراف کالا‌های قاچاق را داریم و می‌توانیم از ورود کالا‌های خارجی جلوگیری کنیم؛ تا مسئله مصرف را مدیریت نکنیم نمی‌توانیم اوضاع اقتصادی را سامان دهیم.

 

انتهای پیام/

 

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
قافله جاماندگان اربعین حسینی به روایت تصویر پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تربت‌حیدریه+فیلم هزینه‌های غربالگری بیماران با حمایت خیران کاهش می‌یابد پایمردی زائران اربعین ادامه دهنده راه شهداست ۷۰ درصد موقوفات منطقه تربت‌حیدریه ثبت شده‌است انسداد مرزهای شرق کشور با سرعت در حال پیشرفت است حمل‌ونقل عمومی تربت‌حیدریه هوشمندسازی می‌شود تمام شبکه فشار ضعیف تربت‌حیدریه تا پایان سال خودنگهدار می‌شود آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن ضروری است توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در حال انجام است  بهره‌برداری از بخش‌های بازسازی‌شده بیمارستان ارتش در تربت‌حیدریه رسانه‌ها افسران جنگ نرم هستند/ دستورالعمل جدید برای تعامل مدیران با خبرنگاران ابلاغ شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort